in , , ,

5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole

getty 5g 02

Dat 5G een groot gevaar voor de volksgezondheid kan vormen is inmiddels ook door gevestigde wetenschappers bevestigd. Dat de nieuwe mobiele frequenties ook gebruikt zouden kunnen worden om de gedachten van enorme aantallen mensen te beïnvloeden en controleren blijkt uit een al in 2002 aangemeld patent voor de om via microgolf frequenties rechtstreeks gedachten en zelfs muziek in de hoofden van mensen te kunnen projecteren. Is 5G heimelijk toch een wapen om straks de massa te kunnen controleren en tot gehoorzaamheid te dwingen?

In de mainstream media focust zich men op de mogelijke (maar tot nu toe onbewezen) spionage door door middel van 5G apparatuur, en worden de gezondheidsrisico's gebagatelliseerd of helemaal niet vermeld – laat staan dat 5G mogelijk om heel andere, duistere redenen vrijwel kritiekloos door landen zoals Nederland zal worden ingevoerd.

‘Gedachtelezen van criminelen' en ‘belemmeren hersenwerking'

Onder de benaming ‘Gedachtenoverdracht' ligt Offenlegungsschrift 102 53 44.0 al sinds 2002 bij het Duitse Patent- en Merkenbureau in München. Hierin wordt duidelijk aangegeven hoe microgolven kunnen worden ingezet als een wapen:

‘De uitvinding betreft voorzieningen en methodes voor de overdracht van informatie over grotere afstanden door middel van , zonder dat aan de kant van de ontvanger de noodzaak bestaat om deze straling met elektronische hulpmiddelen in akoestische of optische signalen om te zetten, zoals bijv. radio, tv of een mobiele telefoon. Dienovereenkomstig wordt gebundelde gemoduleerde elektromagnetische straling op zo'n manier in het organisme van de ontvanger gezonden, dat bij deze reacties worden veroorzaakt die overeenkomen met opzettelijke gedachtenoverdracht.'

In het vervolg worden diverse maatschappelijke toepassingen beschreven, waaronder ook ‘onopvallende nieuwsoverdracht', het ‘gedachtelezen van criminelen' en het voor therapeutische doeleinden ‘belemmeren van de hersenwerking'. Dat laatste impliceert dat een (te) hoge dosis van deze straling tot permanent letsel en zelfs de dood kan leiden.

Gerichte ‘aanvallen' vanaf daken van gebouwen, militaire voertuigen, helikopters, satellieten

De aanmelding bevat tevens tien tekeningen waarop wordt getoond hoe de technologie expliciet voor militaire doeleinden kan worden ingezet. Op twee tekeningen zijn militaire voertuigen te zien met grote stralingsantennes, die inmiddels realiteit zijn geworden. Andere tekeningen tonen hoe vanuit helikopters, satellieten en de daken van gebouwen mensen gericht met zo'n elektronisch wapen kunnen worden bestraald.

Het is bekend dat een gering aantal mensen hypergevoelig zijn voor elektromagnetische stralen, waar ze uitslag, hoofdpijn en psychische problemen zoals depressies van krijgen. Hoe hoger de frequenties, hoe erger de symptomen worden. De frequenties van 5G zijn extreem veel hoger dan alle voorgangers, inclusief 4G.

Gedachten gemanipuleerd zonder dat mensen dit beseffen

In tegenstelling tot mobiele frequenties werkt ‘gedachtenoverdracht' met gebundelde MASER (microgolven) straling. Deze kunnen met laser precisie op voorwerpen of mensen worden gericht, en tot enkele centimeters diep doordringen. Net als bij WLAN kan deze straling door muren heen, ook als deze meters dik zijn.

In de hersenen produceren deze gemoduleerde microgolven onbewuste signalen die de persoon als gedachten ervaart. In de genoemde patent aanmelding staat letterlijk dat met deze technologie ‘de gedachtenoverdracht… op de mens volautomatisch kan plaatsvinden,' en dat de personen die daar het doelwit van zijn zich hier niet bewust van zijn.

Met andere woorden: de beïnvloede personen geloven dat hun gedachten spontaan zijn en afkomstig zijn uit hun eigen vrije wil. De gebruikte term ‘gedachtenoverdracht' kan daarom beter worden vervangen door ‘gedachten manipulatie'.

‘5G te zwak als wapen, maar beslist niet onschadelijk'

Volgens YouTuber NormanInvestigativ is de straling van 5G te zwak om direct als wapen te worden ingezet. De nieuwe frequenties zijn echter beslist niet ongevaarlijk. ‘Zendsterkte en focussering van het 5G net is niet voldoende om gerichte reacties in individuen op te roepen. Maar ik zou me niet in de buurt van deze sterke zenders willen bevinden.'

Daarmee doelt hij op de bewezen effecten die microgolven op organisch materiaal kunnen hebben. Al in de jaren '60 toonden wetenschappers aan dat microgolven bij mensen tinnitus (lett. ‘lawaai in je hoofd') kunnen veroorzaken. 20 jaar later werd ook de beïnvloeding van het menselijke gevoel ‘tot in hun slaap' mogelijk.

In China zijn de eerste scholieren voorzien 5G hoofdbanden die door A.I. () worden aangestuurd, en die in real time de gedachtestroom van de kinderen kunnen lezen, en vermoedelijk ook kunnen manipuleren en veranderen.

Schade aan menselijke gezondheid staat (vrijwel) vast

Onlangs publiceerde de Scientific American een artikel van Joel M. Moskowitz (Berkeley Universiteit Californië), waarin hij waarschuwt dat de straling van mobiel telefoon- en internetverkeer –behalve 5G ook WiFi- veel schadelijker voor de menselijke gezondheid is dan overheden en de ons wijsmaken.

‘Millimeter golven worden voornamelijk binnen een paar millimeter van de menselijke huid en in de oppervlaktelagen van het hoornvlies geabsorbeerd,' bevestigde Moskowitz de eerdere waarschuwingen van onafhankelijke experts. 'Blootstelling kan op de korte termijn ongunstige psychologische effecten hebben op het perifere zenuwstelsel, het immuunsysteem en het cardiovasculaire systeem. Onderzoeken suggereren dat lange termijn blootstelling een risico vormt voor de gezondheid van de huid (melanomen = ), de ogen (oogkanker) en de testikels (onvruchtbaarheid).' (Zie verder hyperlink onderaan).

Tot slot wijzen we u er nogmaals op dat u tot en met maandag 18 november de tijd heeft om u tegen een geringe bijdrage aan te sluiten bij de aansprakelijkheidsactie van de Nationale Bond tegen Overheidszaken. Doel is de invoering van 5G op te schorten, in ieder geval tot er veel meer duidelijkheid is over de eventuele schade aan de volksgezondheid.

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 Kindhuwelijk 2

Politie verzuipt in aantal signaleringen van online kinderporno, duizenden meldingen blijven liggen

amsterdam 1546607959

Opnieuw winkel geplunderd in Lieve Stad van Femke Halsema