in

De staatsschulden staan op het punt te verdwijnen

d08f39b8f6d24ee9b843ed80 640 schuld e14204813717251

De staatsschulden staan op het punt om te verdwijnen. In een verder weinig bijzonder top25 veranderingen video lijstje ergens liep ik tegen de gedachte aan dat de staatsschulden op het punt staan te verdwijnen. Terwijl de staatsschulden vermoedelijk nog nooit zo hoog geweest zijn als nu, staan ze nu toch op het punt te verdwijnen. Klinkt vreemd, maar is toch waar. En zelfs verhoudingsgewijs zeer binnenkort vermoedelijk!

De voor de hand liggende feiten zijn soms lastig te zien

De huidige generatie politieke en financiële elite heeft nagenoeg alle landen diep in de schulden gestort, idem uiteraard voor de inwoners van die landen. Met overheids/belasting-schulden en private/hypotheek-schulden. De komende generatie moet daarvoor dus gaan bloeden. Dat is althans het idee. Behalve dan: Niet dus! Een feit dat je gemakshalve wel eens over het hoofd ziet: er komt natuurlijk een punt dat de bevolkingen die waanzin-schulden gewoon niet accepteren. Dat punt is de nieuwe generatie, de huidige jeugd.

Die gaan gewoon een dikke vinger opsteken!

De volgende generatie gaat natuurlijk helemaal niet bloeden voor ‘onze’ schulden! Die gaat dat niet accepteren! De bankiers kunnen tegen die tijd vermoedelijk stikken in die schulden van ze, zoals de nieuwe generatie ze zeer duidelijk zal maken.

De schulden zijn natuurlijk zo onrealistisch hoog geworden dat dit niet in stand kan gehouden kan blijven. De bankiers hebben effectief hun hand overspeeld, het is niet meer houdbaar. Misschien bewust, waarschijnlijk onbewust. De nieuwe generatie gaat natuurlijk niet eindeloos blijven betalen voor iets dat ze nooit hebben gekregen, en dat ook nog eens een fictief uit de lucht gegrepen iets betreft!

Het is namelijk ook nog eens fictief!

Al die schulden zijn immers fictief! Elk land heeft immers een staatsschuld, en iedereen een schuld is niemand een schuld. Het is immers relatief. En die schulden zijn hoofdzakelijk gemaakt bij bankiers, en dan primair de Centrale Bankiers. Die bankiers toveren zoals u weet het geld uit het niets, in ruil voor een schuld bij – met rente voor – die bankiers. Dat maakt het geld (en dus de schuld!) uiteraard fictief en dus waardeloos. Geld heeft wel een fictieve waarde in uw leven, het heeft totaal geen waarde in het leven van de Centrale Bankiers, de grote schuld generatoren. Idem dus die schulden die ze genereren. Al die staatsschulden en private schulden zijn dus luchtkastelen.

Kansloze jeugd, met te veel tijd op hun handen…

Je ziet het nu al, jeugd-werkeloosheid van 50+% is geen uitzondering meer in Europa. Ze zijn kansloos en toekomstloos. En veel jeugd, met te veel tijd, geen toekomst en een harde onderdrukking/onderwerping… dat is uiteraard geen houdbare situatie. Dat heeft de geschiedenis ons al geleerd. Dat gaat ontploffen.

De nieuwe generatie is wellicht wel goed geïndoctrineerd door hun gecorrumpeerde scholing en uiteraard zorgvuldig geleverde propaganda via de grote media, muziek industrie en Hollywood… Maar de nieuwe generatie is natuurlijk ook niet geheel achterlijk!

Dat deze realisatie bij de nieuwe generatie niet veel goeds betekent voor de bankiers, dat moge duidelijk zijn. Dat bankiers zich dit realiseren als geen ander, dat moge ook duidelijk zijn! Ze zijn immers nu wereldwijd (of in ieder geval westersewereldwijd) met man en macht een zeer totalitair, alles overheersend, zwaar anti-democratisch systeem aan het optuigen om elke opstand van de volgende generatie(s) te kunnen onderdrukken met alle kracht die het politie en militaire apparaat kan opbrengen. Alles om zo totaal en hard mogelijk de nieuwe generatie te kunnen onderdrukken. Dat kan je ontkennen, het is een ongemakkelijke gedachte, maar uhm, wakker worden!

Tewerkstelling

Te veel kansloze, toekomstloze jeugd, met te veel tijd op handen… De huidige lichting elite zal dus die jeugd-bom onschadelijk willen gaan maken. Om de jeugd-bom onschadelijk te maken moeten ze de jeugd dus hun tijd gaan nemen. Dat is dus gedwongen tewerkstelling. Je ziet het nu al met de verplichte tegenprestatie, gedwongen werken voor je uitkering. Het is een kwestie van tijd voordat de jeugd en masse gedwongen zal moeten worden om zich bezig te houden met… onzinnig busy-work waarschijnlijk. Misschien verplichte militaire dienst weer, gedwongen aan het werk voor verbouwen van voedsel, je kan van alles bedenken, wat mij zo te binnen schiet als oplossing klinkt wat communistisch in ieder geval. Hoe dan ook: tijd afhandig maken, gedwongen te werk stelling, want commerciële loon-slaaf banen zijn er niet voor ze.

De nieuwe generatie heeft de schulden niet gemaakt, en het is ook nog eens totaal fictief, en ze hebben bepaald niet iets te verliezen… De nieuwe generatie accepteert dat op gegeven moment natuurlijk gewoon niet meer. Dat gaat dan vermoedelijk flink wat levens kosten, gezien de omvang van het totalitaire apparaat dat wordt opgebouwd door de huidige lichting elitaire criminelen, iets dat we nu al zien in Spanje en Griekenland, maar de staatsschuld gaat dus verdwijnen, en vermoedelijk zelfs zeer binnenkort.

Lees verder via Lang Leve Europa!.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
11187063804 75a1c34557 lion e14204809712431

Feel good filmpje: Vrouw ontmoet leeuw die ze jaren geleden heeft gered

6171982344 be2d9cb490 EU euro1

Jammer Nederlanders, Europese Commissie: ‘Grieks lidmaatschap eurozone is onherroepelijk’