in , , ,

De vaccinatie maffia, vaccineren verplicht?

Vaccineren verplicht?

Waarom zou dat moeten, als de voorstanders toch al zijn ingeënt?De vaccinatie maffia onder leiding van Capo Coutinho is al jaren bezig met een niet aflatende kruistocht tegen ziektes die met name worden verspreid door inentingscampagnes. U leest het goed.

Grondig getest met de zogenaamde “Spaanse Griep”, welke niets anders was dan een typhus-pandemie “Made in China”. Met de introductie van de – ouderen durven niet eens te weigeren, bang voor afwijzing in het bejaardenoord – is de beer goed los.

Eerst creëert hij de doodsangst om ziek te worden, vervolgens wordt de epidemie een handje geholpen, de ‘oplossing’ is de (bij voorkeur verplichte) massa vaccinatie…. KASSA! Voor én de Capo en zijn slavencohorten.
c0faf629c028a6a0ce925620674ee0c2y291dgluag8uanbn

Nuttige idioten

Inderdaad horen we de geluiden steeds vaker, als zouden we ons verplicht moeten laten inenten. Als ouders hun kinderen niet laten ineneten, wordt dat gelijkgeschakeld met een strafbaar feit. Zover is het nog niet. En zover gaat het ook niet komen. Iedere rechter, inquisitoir of volksgericht zal niet kunnen toestaan dat je iemand kunt verplichten onaanvaardbare risico’s te lopen.Bovendien loopt de gevaccineerde soortgenoot geen enkel gevaar – of lullen ze maar wat over de werking van de ingespoten rotzooi??

Men neme bijvoorbeeld de genadeloze campagne van staatswege ter bevordering van het inenten tegen baarmoederhalskanker. De entstof HPV moet al bij meidjes op zeer jeugdige leeftijd worden ingebracht. Het is onbewezen, dat er een geneeskrachtige werking van uitgaat. Er is wel iets anders bewezen, namelijk dat je er aan dood kunt gaan.

Een schokkend onderzoek in heeft uitgewezen dat van de 195.270 gevaccineerde meisjes bijna 10% binnen 42 dagen in het ziekenhuis moest worden opgenomen. 200 patienten moesten voor langere tijd worden opgenomen. Over sterfgevallen wordt niet gerapporteerd. Het is zeker dat die er wel degelijk zijn, maar ook de rapporteurs hangen aan het infuus van Big Pharma.

Het blijkt dat overheden zich met het grootste gemak door de eerstbelanghebbende – Big Pharma, de mega farmaceutische industrie, bijgestaan door colporteurs ook wel “huisartsen” genoemd –  laten misbruiken. Er wordt een morbide angstklimaat gecreëerd op basis van aangereikte leugens door de eerst-belanghebbende, de farmaceutische industrie, gerepresenteerd door de vaccinatie-maffia.

Hooggeleerde heren zijn binnen de kortste keren 180 graden om, als ze weten welke beloning in het vooruitzicht wordt gesteld. Voor het oog van de camera wordt een fles whiskey soldaat gemaakt en wordt en passant een riante tweede woning in aangeschaft. Dat soort figuren kan dat niet doen van een salaris alleen. Het succes is er pas, als de kunstmatig opgeklopte mediale pandemie is uitgebroken, niet als die is bedwongen. Je kunt niet iets bedwingen wat er nooit is geweest, nietwaar?

Het is voorts onmogelijk om er achter te komen wat de receptuur van het vaccinatie gif is. Waarom zou dat geheim moeten blijven? In de Bataafse Republiek is er geen dwang. Hoogstens een advies, maar dan alleen na gedegen écht onafhankelijk onderzoek. Ook de vaccinatie-maffia zal geen enkel belang hebben bij het herstellen van De Bataafse Republiek.Want er valt aan een normaal denkende bevolking geen flikker te verdienen, natuurlijk. Vandaar dat we er rekening mee dienen te houden, dat er ooit een vaccin komt met als ‘collateral damage’ de comateuze hersendood.

ouwtaaie

Of is dat er soms al…..?

 

Onderzoek Canada

De Vaccinatie Maffia

Kopp Verlag

 

Samenvatting Spaanse Griep – een ‘bedrijfsongevalletje’

Artikel Herstel de Republiek 11 juli 2012:

Gepruts in geheime laboratoria

In één van de door Rockefeller gefinancierde Chinese laboratoria werd een vaccin ter bestrijding van tyfus ontwikkeld. Dit geschiedde op de toen gebruikelijke wijze van “trial & error” – blijven proberen tot er iets goeds uitrolt. Menselijke proefkonijnen waren immers ook in ruim voldoende mate aanwezig. Deze tyfus-vaccins zijn ontwikkeld door pus van geïnfecteerde Chinezen af te nemen en met dit pus varkens te injecteren. De varkens kweekten de besmettelijke materie verder op, werd weer afgenomen en vermengd met het eiwit van kippen eieren. Dit mengseltje werd preventief als “vaccin” bij mensen geïnjecteerd. Wát men exact had geproduceerd was toen en is nog steeds absoluut onduidelijk, maar zeker is, dat de tyfus-bacterie op deze manier door menselijk ingrijpen rampzalig snel kon worden verspreid onder de bevolking.

Het vaccin werd door Rockefeller verkocht aan de beide zijden van het Europese conflict. Direct na de vaccinaties in Amerikaanse legerplaatsen in Frankrijk in 1918 werden soldaten ziek. Doktoren van die tijd stelden de diagnose vast op “Paratyfus”, het ziektebeeld kwam daar mee overeen: misselijkheid, overgeven, diarree, gevolgd door een dodelijke longontsteking. Bronnen uit 1921 komen  op een dodelijk aantal slachtoffers van meer dan 50 miljoen mensen wereldwijd (Bron: The Horrors of Vaccination – Higgins, 1921). Veel later werd deze door mensenhand in gang gezette en deugdelijk onderhouden  pandemie de “Spaanse Griep” genoemd, door het (door dezelfde machten gecontroleerde) media conglomeraat van die tijd keurig overgenomen van “gerenommeerde ” instituten als Rockefeller Foundation en Medische Universiteiten, doorgaans door de gefinancierd. Ten koste van alles moest worden voorkomen, dat het vaccin zou worden betiteld als wat het werkelijk was, namelijk tyfus verspreid door vaccins. Vaccins geproduceerd en verkocht door het miljarden Big Pharma Imperium van Rockefeller en consorten.

william-rockefeller

William Avery Rockefeller – grondlegger van de moderne kwakzalverij

afgedekt met PR

We kunnen eventueel nog aannemen dat de pandemie in 1918 een “bedrijfsongevalletje” is geweest, mits afdoende aangetoond. Echter, de doofpotconstructie daarna is de ware misdaad. Genocide afdekken met een succesvolle oorlog, door aan deze massamoord simpel een andere naam te geven. Zou het onder weer andere namen nog eens opduiken en dood en verderf zaaien? Wij vonden het treffend, dat de Chinese experimenten destijds op mensen, varkens en kippen zijn uitgevoerd. Vandaag komen we ze weer tegen, de varkensgriep, de vogelgriep. Treffend genoeg dienen wij van staatswege inmiddels de naam “Mexicaanse griep” te hanteren – een vergelijkbare PR-methode als we kijken hoe de tyfus-verschijnselen in 1918 werden weggemoffeld door het “de Spaanse griep” te noemen. De vogelgriep heeft een nummer gekregen, zo raken we het spoor bijster.

Moeder Natuur is absoluut niet in staat om op toevallige wijze vogel-, varkens- en drie soorten menselijke griepvirussen te recombineren. Allen psychopathische geesteszieke “wetenschappers” en hun financiers zijn tot zoiets in staat! Mislukt dierenarts Ab Osterhaus is als assistent met “menselijke uitstraling” aangesteld, die de farmaceutische mythe in stand moet houden en daar wordt hij puissant rijk van. Dit zijn geen “bedrijfsongevalletjes” meer, men heeft van 1918 geleerd: je kunt er gigantisch rijk van worden. Je dient wel zelf het probleem te creëren, maar niet nadat je eerst “een oplossing” hebt uitgedokterd.

Het motto luidt dan ook: “Voor iedere oplossing moet een probleem worden gevonden!”

Lees verder via de Bron: HERSTEL DE BATAAFSE REPUBLIEK


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Opnieuw inbraak in grootste interbankennetwerk Swift

‘Sharia-achtige wetgeving in Nederland wel degelijk mogelijk’