in ,

Dit aantal aardbevingen is veel, zelfs voor de Ring van Vuur

6760135001 58b1c5c5f0 earth changes1

De USGS, United States Geological Survey, classificeert aardbevingen met een kracht groter dan 4.5 op de schaal van Richter als aanzienlijk. 

Afgelopen zondag vonden er op één enkele dag 53 aanzienlijke aardbevingen plaats in het gebied dat bekendstaat als de Ring van Vuur.

De aardveranderingen beginnen zich nu toch wel in een aardig tempo te ontwikkelen.

Zo schreven wij onlangs dat advocaat Michael Snyder zich behoorlijk zorgen begon te maken over de toestand in de wereld en zich afvroeg wat er in ‘s hemelsnaam aan de hand is met onze .

Michael is nu enige tijd later allesbehalve gerustgesteld, eerder andersom, en vraagt zich nu af waarom er vreemde dingen gebeuren met onze aardkorst. 

Velen kennen de beruchte Ring of Fire, het gebied waar altijd wel aardbevingen voor komen.

xxx

Echter, ook hier begint het de spuigaten uit te lopen, want Michael telde alleen al in dit gebied op één enkele dag (afgelopen zondag) 53 aardbevingen met een kracht van 4.5 op de Schaal van Richter of hoger.

Dan schrijft hij verder hoe hij inderdaad kortgeleden een artikel schreef over de steeds dramatischer wordende aardveranderingen en dat hij nu toch wel heel verrast is over de toenemende seismische activiteit.

Dit is geheel in lijn met de cijfers die wij enkele dagen geleden publiceerden. Er is niet zomaar een toename van aardbevingen; er is sprake van een spectaculaire toename.

Terecht vraagt Michael zich dan ook af hoelang het zal duren voordat de grote en lang verwachte aan de westkust van Amerika zal plaatsvinden. Dit gebied maakt tenslotte ook deel uit van de Ring of Fire.

Interessant gegeven is dat ongeveer 90 procent van alle aardbevingen op aarde plaatsvindt ergens op de Ring of Fire en dat 75 procent van de actieve vulkanen in de wereld zich ook bevinden in dit gebied. Dat is op zich natuurlijk goed nieuws voor mensen die niet in dat gebied wonen zoals wij, maar met de manier waarop nu de aardveranderingen toenemen, is straks overal op aarde het nodige vuurwerk te verwachten.

En hoewel Michael blijft zeggen dat we hier met een uniek wereldwijd fenomeen te maken, weet hij niets aan te dragen als mogelijke oorzaak.

Lees ook eens verder bij de bron: Niburu.co

aard1

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2018 08 21 14 23 49.getty20 20zimbabwaanse20vluchtelingen20zuid20afrika

Eerste landerijen blanken afgepakt, Zuid Afrika richting chaos en hongersnood

Child Vaccine Shop Baby Doctor Nurse

De mensen die tegen vaccineren zijn hebben een punt