in

Dit coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen

3836251365 c33977b2ae vaccinate1

Een Canadees-Chinees, naar verluid verst gevorderde coronavaccin, dat klaar is om op mensen te worden uitgetest, bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen.

Dit werd ontdekt door dr. Alan Moy, de oprichter en wetenschappelijk directeur van het John Paul II Medical Research Institute, en tevens CEO van Cellular Engineering Technologies.

Bovendien zijn er volgens hem nu al sterke aanwijzingen dat het Ad5-nCoV , zoals het wordt genoemd, sowieso niet gaat werken.

De Chinese firma CanSino Biologics Inc. (CanSinoBIO) werkt samen met de National Research Council (NRC), de grootste Canadese federale onderzoeks- en ontwikkelingsorganisatie, bij het ontwikkelen van het Ad5-nCoV vaccin.

Zowel de NRC als CanSinoBIO verklaarden ‘trots te zijn' op de al langer bestaande samenwerking ‘om de gezondheidsbehoeften op wereldschaal' te kunnen aanpakken.

Dr. Moy dook in de documentatie over dit vaccin, en ontdekte ‘dat het een adenovirus replicatie-defectieve vector, en daardoor HEK293 gebruikt, wat een cellijn van geaborteerde foetussen is.'

Volgens NRC en CanSinoBIO helpen de gepatenteerde HEK293 abortuscellen ‘om het productieproces voor een kandidaat vaccin te bevorderen,' en de wereld veel sneller dan normaal van een ‘werkend' vaccin te voorzien.

In 2010 en 2014 bleek uit onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek een verband tussen cellen van geaborteerde menselijke foetussen en een verhoogde kan op en leukemie.

Vorig jaar ontdekte een Italiaans laboratorium dat abortussencellen in een waterpokkenvaccin kanker kunnen …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
zorgverzekeraars doolhof 300x201

Goh, je verwacht het niet: Zorgpremie fors hoger door corona

asielzoekers vluchtelingen uit eritrea

Gratis laptops en cadeaubonnen van Mediamarkt voor apothekers en chirurgen uit Aleppo