in

Dit coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen

Een Canadees-Chinees, naar verluid verst gevorderde coronavaccin, dat klaar is om op mensen te worden uitgetest, bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen.

Dit werd ontdekt door dr. Alan Moy, de oprichter en wetenschappelijk directeur van het John Paul II Medical Research Institute, en tevens CEO van Cellular Engineering Technologies.

Bovendien zijn er volgens hem nu al sterke aanwijzingen dat het Ad5-nCoV , zoals het wordt genoemd, sowieso niet gaat werken.

De Chinese firma CanSino Biologics Inc. (CanSinoBIO) werkt samen met de National Research Council (NRC), de grootste Canadese federale onderzoeks- en ontwikkelingsorganisatie, bij het ontwikkelen van het Ad5-nCoV corona vaccin.

Zowel de NRC als CanSinoBIO verklaarden ‘trots te zijn’ op de al langer bestaande samenwerking ‘om de gezondheidsbehoeften op wereldschaal’ te kunnen aanpakken.

Dr. Moy dook in de documentatie over dit vaccin, en ontdekte ‘dat het een adenovirus replicatie-defectieve vector, en daardoor HEK293 gebruikt, wat een cellijn van geaborteerde foetussen is.’

Volgens NRC en CanSinoBIO helpen de gepatenteerde HEK293 abortuscellen ‘om het productieproces voor een kandidaat vaccin te bevorderen,’ en de wereld veel sneller dan normaal van een ‘werkend’ vaccin te voorzien.

In 2010 en 2014 bleek uit onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek een verband tussen cellen van geaborteerde menselijke foetussen en een verhoogde kan op en leukemie.

Vorig jaar ontdekte een Italiaans laboratorium dat abortussencellen in een waterpokkenvaccin kunnen …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
9 maanden geleden

Eerst een Chinees virus en nu ook nog een zeer dubieus vaccin van de Chinezen? NOOIT dus!!!

Goh, je verwacht het niet: Zorgpremie fors hoger door corona

Gratis laptops en cadeaubonnen van Mediamarkt voor apothekers en chirurgen uit Aleppo