in ,

Gratis laptops en cadeaubonnen van Mediamarkt voor apothekers en chirurgen uit Aleppo

Om aan te tonen hoe schaamteloos er wordt gefraudeerd, overhandigt Samir de Volkskrant een lijst met namen en telefoonnummers van vijf scholen, veelal opgericht door jonge Syriërs, die volgens hem malafide te werk gaan.

Om inzicht te krijgen in hun modus operandi, nemen we de proef op de som.

Omdat geen enkele taalschool fraude openlijk zal toegeven in een gesprek met een journalist, wordt besloten een Syrische statushouder in te huren die zich zal voordoen als een inburgeraar die op zoek is naar een geschikte taalschool. Haar schuilnaam: Lina.

Lina, via WhatsApp: ‘Hallo, kan ik me bij jullie inschrijven?’

Ahmad Abo Rashed: ‘Wees welkom’

Lina: ‘Verstrekken jullie ook cadeaukaarten?’

Lina: ‘Voor elk contract krijg ik een Mediamarkt-kaart, toch?’

Ahmad Abo Rashed: ‘Ja, we geven Mediamarkt-kaarten ter waarde van 350 euro per getekend contract’

Lina: ‘Kan ik me ook inschrijven zonder lessen te volgen?’

Ahmad Abo Rashed: ‘Ja, dat kan’

Lina: ‘Geweldig’

Een aantal scholen biedt bij elk fictief contract van drie maanden een cadeaubon van de Mediamarkt ter waarde van 350 euro. Anderen offreren een laptop. Of een cadeaubon van Bol.com.

Lees verder bij de bron: volkskrant.nl via GeenStijl

2 Comments

Leave a Reply
  1. De zich scheel betalende naieve en dociele Nederlandse burgers kunnen nog veel leren van “onze” levenswijze migranten. Waar bij burgers overigens wel voor alle kosten mogen opdraaien. Maar dat zal de criminele overheid worst wezen.

  2. De media en overheid is constant bezig mensen tegen elkaar op te zetten. Nu weer met deze racistische discriminatie praktijken. Als werkende nederlander wordt je uitgebuit en aan de kant gezet. De gelukzoekers die nog nooit ene euro hebben ingebracht in dit land en hier komen om de boel te verstieren, worden op hun wenken bediend. Ik wordt er kotsmisselijk van, bah!

Geef een antwoord

Dit coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen

Het plan van DiEM25 ter bestrijding van de Corona-crisis in Europa