in ,

Goh, je verwacht het niet: Zorgpremie fors hoger door corona

Net als de zelf gaat ook de nazorg voor patiënten miljarden euro’s kosten. Hoe dit moet worden opgevangen, is nog onduidelijk. De zorgpremies zullen in elk geval fors gaan stijgen.

In zijn een kleine twaalfduizend mensen in het opgenomen geweest vanwege (vermoedelijk) een besmetting met Covid-19. Nog eens duizenden anderen hebben de thuis doorgemaakt.

Voor veel van hen geldt dat ze langdurig aan hun herstel zullen moeten werken, met hulp van fysiotherapeuten, maar waarschijnlijk ook diëtisten, ergotherapeuten en psychologen.

„Toen dit ging spelen, hebben wij het Zorginstituut en het ministerie meteen om advies gevraagd”, zegt Marie-José van Gardingen van CZ. Voor mensen die met corona in het ziekenhuis hebben gelegen, is het aantal fysiotherapiebehandelingen uitgebreid.

Zij kunnen tot maximaal één jaar na ontslag uit het ziekenhuis behandelingen vergoed krijgen.

„Maar voor mensen die niet in een ziekenhuis hebben gelegen, is nog niks geregeld. Zij moeten vooralsnog hopen op hun aanvullende verzekering.” Ook VGZ wijst hierop.

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
9 maanden geleden

Dus, als je niks hebt gemankeerd dan moet je fors meer gaan betalen voor de patiënten. De zorgverzekeringen hebben miljarden achter de hand, maar ons nu wel laten dokken voor iets wat we niet hebben gehad. Dat de Haagse criminelen die miljardentoezeggingen aan Afrika en Brussel maar terugdraaien. Ik kan mijn ziektekosten nu al niet meer opbrengen en ga misschien 1x per jaar naar de huisarts.

Breek de macht van de geneesmiddelen industrie
9 maanden geleden

Dus de FDA en de geneesmiddelen industrie bepaalt eenzijdig de geneesmiddelen en staat niet toe om Hydrochloroquine (HCQ) te gebruiken tegen Covid. En dit bestaande geneesmiddel tegen malaria heeft bewezen goed te werken tegen Covid, helpt heel snel en is spotgoedkoop.

De farma industrie en gezondheidsindustrie gebruikt beademingsapparatuur die bewezen schade aanbrengt aan de longen omdat Covid niet kan worden vergeleken met longontsteking.

De kosten in rekening gebracht door de ziekenhuizen is tientallen malen hoger dan beademingsapparuur. Toch mogen NL artsen geen HCQ gebruiken. Schandalig !!!

Maar nu komt het mooiste: de enige die betalen zijn WIJ, de burgers ….
En je kon er op wachten: de ziektekosten verzekereraars staan al klaar met verhogingen ……..
Waarom laten wij als burgers altijd maar tegen ons aan pissen?
Wordt wakker, wees kritisch, lees alles, wees kritisch bij alles wat artsen voorschrijven. Als U twijfelt: vraag een andere arts !!! Het is Uw leven !!!!

Pistolen-Paultje
9 maanden geleden

Dus de zorgpremie gaat omhoog vanwege de mondkapjes die uitgedeeld/verkrijgbaar zijn (oh nee, die waren er niet en werkten niet). Of de bezuinigingen die ooit ingevoerd zijn in de gezondheidszorg, maar waar de gewone man niet van geprofiteerd heeft? Of dat je gedwongen wordt tot het nemen van een nieuw medicijn en je HCQ niet krijgt…. Uitzuigers….

Sjouke G
9 maanden geleden

Het Achmea syndicaat is er blij mee; Meer incassobureaus, Meer gerechtsdeurwaarders, Meer rechtzaken, Meer WEG Saneringen, meer schuldhulpverlening,.. meer uitbuiten van gemeentes, Meer bewindvoerders die lopen te klagen te weinig tijd voor onze werkzaamheden.

En dat te bedenken dat ik hun al bijna 10 jaar help in deze…

Tip: in het kort,.. begin gelijk een incassobureau, wordt gerechtsdeurwaarder,
wordt rechter(slaaf van achmea) (let er speciaal op dat er maar 1 keer niet betaald word, (let vooral niet op dat het archief al jaren gevuld wordt door dezelfde schuldeiser die steeds met 1 wanbetaler aankomt, die dan even? niet betaald. Uw vraagt als rechter luid dan ook waarom betaald u niet? en niet schuldesier waarom buid het volk uit, want dat is gezien het type rechtzaak TOTAAL ONBELANGRIJK!!!

Misschien ook handig:,… bij genoeg afname van ‘uppers’ bij uw apotheek een korting op uw ziekteverzekering????

Oud-minister (bekend van de euro) wil terug naar de gulden: ‘europroject totaal mislukt!’

Dit coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen