in

Elites plannen ‘Grote Reset’: wat staat ons te wachten?

Een blijvende bijwerking van corona is dat overheden steeds meer macht krijgen. Het aantal sterfgevallen piekte begin dit jaar en zonder vaccin heeft de bevolking immuniteit opgebouwd. Toch blijven autoritaire leiders vasthouden aan hun nieuw verkregen macht.

De corona-aanpak lijkt sterk op de benadering die klimaatactivisten hebben gekozen. Het Wereld Economisch Forum – waar onder meer prins Charles, Al Gore, Greta Thunberg, de baas van de , George Soros, en het WWF bij aangesloten zijn – vindt dat klimaatactie na de bovenaan de agenda moet komen te staan.

Klaus Schwab, oprichter en voorzitter van het Forum, zei dat ‘de pandemie een zeldzame gelegenheid biedt om onze wereld te resetten’. “Alle aspecten van onze samenleving en economie moeten op de schop, van onderwijs tot sociale contracten en werkomstandigheden.”

Schwab spreekt van de ‘Grote Reset’. Daarbij is een grotere rol weggelegd voor de overheid, die ‘vaker moet ingrijpen’.

Professor Schwab lanceert in januari 2021 zijn Grote Reset-campagne. Zijn grootste obstakel is de Amerikaanse president Trump, schrijft Maurice Newman voor The Spectator. Schwab is vastbesloten ervoor te zorgen dat we nooit zullen terugkeren naar het oude normaal.

Ongelijkheid, en ellende

Parlementen zullen onder druk worden gezet om wetten aan te nemen die de ongekozen bureaucraten meer macht geven.  komt steeds dichterbij. “Eenieder die waarde hecht aan vrijheid van meningsuiting zou nu doodsbang moeten zijn,” aldus Newman.

Ondertussen zijn politici en mainstream media zich onbewust van de dreiging en sluiten ze hun ogen voor het machtsmisbruik dat al wordt gepleegd, zogenaamd om de pandemie te bestrijden.

De Grote Reset is niet nieuw. Het is opnieuw een …..

Lees verder bij de bron: NineForNews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit is de gelekte ‘Routekaart coronamaatregelen’ en wéér meer EU

Hoezo oversterfte?