in ,

Dit land heeft een verwarde mannenprobleem

16269437277 cd6cff75a2 NWO

Iemand heeft Pandora’s doos opengetrokken en hij blijkt vol metverwarde mannen te zitten. Van Tarik de Televisie-stoethaspeltot en met Zwaardmans die gisteren van wat extra lichaamsgaten werd voorzien in Badhoevedorp. Dat krijg je er dus van.

Een samenleving die volledig voorbij de eigen waanzin is, gecombineerd met het kapot bezuinigen van de gekkies-opvang. De politie zei het ook al: verwarde mannen worden net zo trending in het Nederlandse straatbeeld als Uggs. En net zo hinderlijk ook. Kijk, Tarik, dat is lachen. Behalve dan als je NOS-personeel bent, want dan komt het Omroepkoor troostliederen voor je zingen en dat is voor niemand leuk.

Zo’n zwaardmans, dat is prima entertainment voor de vrijdag. Maar het is echt niet altijd lachen, gieren en brullen met verwarmansen. De volgende keer kan het gewoon weer een Tristannetje zijn, of Anders Breivik, of die Peter Pannekoek-gast die elke vrijdag DWDD afsluit met grapjes over de actualiteit.

Lees verder via GeenStijl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4638981545 f0578a16fe privacy1

Weg met je privacy: Opstelten wil bewaarplicht niet tussentijds aanpassen

1366937217 dfe75f9877 roulette

Personeel moet loonoffer maken: „Sun Capital steekt 60 miljoen euro in V&D”