in ,

Dit wil je niet missen: Ook in Amerika zijn de leugens van Rutte niet onopgemerkt gebleven!

VVD Rutte keihard liegen e1459327525143

Het fragment waarin Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren () premier confronteert met over het boek ‘: The Great Reset' van Klaus Schwab gaat de hele wereld over.

Het heeft ook de aandacht getrokken van de Amerikaanse filmproducent Del Bigtree.

Hij speelde het fragment af in zijn webcast The Highwire en moest er heel hard om lachen. Bigtree vond het prachtig om te zien hoe Van Meijeren Rutte in de val lokte.

Hij vroeg de premier naar zijn connectie met Schwab, die dat minachtend afdeed als complot. Vervolgens haalde Van Meijeren een brief tevoorschijn waarin Rutte Schwab bedankt voor het toesturen van zijn boek.

Rutte zei dat hij de brief had gestuurd uit ‘beleefdheid' en het boek niet had gelezen. “Dus de premier zegt dat hij niet tegen mij heeft gelogen, maar tegen meneer Schwab,” zei Van Meijeren. Bigtree vond zijn optreden geweldig.

Sky News

Eerder werd de ontmaskering van de premier opgepakt door

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
text

Bijna is de hele wereld erin getrapt: CDC erkent na WOB verzoek geen bewijs te hebben van isolatie en/of bestaan Covid-19 virus

code red BS e1628591328743

Doemsdagrapport IPCC gaat voor klimaat maatregelen en lockdowns zorgen, er is iets anders aan de hand!