in ,

Dorpsopstand op Voorne-Putten door flitspaal

12993485754 9fc30e531b flitspaal1

Zet één flitspaal in een dorp, en het gaat een week nergens anders over. Zet er tien neer en het is landelijk nieuws. Op Voorne-Putten, nabij het dorpje Heenvliet, zijn de lokale aboriginals ‘tot pure wanhoop gedreven‘ door een flitspaal. De roverheid heeft er op de Groene Kruisweg over tien kilometer verspreid negen neer gezet.

Van die nieuwe, die digitale. Zonder flits. Deze infraroodpalen worden altijd op Orwelliaanse wijze aangekondigd als ‘goed voor automobilisten, want geen flits’. Juist. Het is niet de flits waar automobilisten last van hebben. Het is de envelop die een weekje later volgt. Bovendien heb je bij ouderwetse flitspalen altijd nog een zogenaamde ‘flitspionier’ die zich laat flitsen, zodat alle volgende auto’s weten dat ze af moeten remmen. Zo’n infraroodcamera is vooral heimelijker en dus een grotere inkomstenbron voor het CJIB.

Afijn, één van deze negen nieuwe flitspalen houdt de gemoederen flink bezig, want mensen die nooit geflitst werden door de oude paal, krijgen nu bijna elke dag een envelop op de mat vanwege vier tot acht kilometer per uur te hard.

Lees verder via GeenStijl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6247226888 89c0e65bb9 banksters e14197021231301

Oorverdovende stilte: Denkt er nog iemand aan de banken?

8463683689 baa33ca431 china dollar1

LOL, wel strakke zet: Wil China het IMF overbodig maken?