in

Downplayen is begonnen: Het coronavirus hebben zonder dat je er iets van merkt, dat gebeurt veel vaker dan gedacht

Op een cruiseschip bleek 8 op de 10 mensen het virus te dragen, maar geen symptomen te ontwikkelen.

Ondertussen hebben bijna 5,7 miljoen mensen op aarde het virus opgelopen, waarvan in Nederland bijna 46.000. Toch zou het kunnen dat deze aantallen vele malen hoger liggen.

Want onderzoekers stellen in een nieuwe studie dat het vaak voorkomt dat mensen het coronavirus hebben zonder dat ze daar iets van merken.

De onderzoekers baseren deze conclusie op een grondige analyse van mensen aan boord van een cruiseschip. De onderzoekers zelf bevonden zich eveneens op dit schip en beschrijven de gebeurtenissen uit eerste hand.

De studie onderstreept dat het dus ook heel goed mogelijk is om het coronavirus te dragen zonder dat je daar iets van merkt. Ook onderzoekers van een andere studie ontdekten dat 43% geen symptomen ontwikkelt.

Het betekent dat er mogelijk veel meer ……

Lees verder bij de bron: scientias.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. De test zijn zowiezo zeer onbetrouwbaar, Als zèlfs o.a. een papaya en motorolie positief is getest dan, weetje al genoeg. Bovendien draagt 80% van de mensen al een coronasoort griep virus in zich dus zo’n test zal vaak positief uitkomen , Een test dat heel specifiek en alleen op covid19 controleert is er helemaal niet want men kan nu nog steeds niet eens het virus isoleren, laat staan dat die tests dus accuraat zijn.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Uw “immuniteitspaspoort”: luchtvaartmaatschappijen vragen om digitale ID-tracking

CPB: meer vrijheid geven in bijstand heeft geen negatief effect