in , ,

Duitse binnenlandse veiligheidsdienst waarschuwt voor klimaatterroristen

-hysterici en milieuterroristen worden een steeds groter gevaar. Nu heeft ook de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst (BfV) daarvoor gewaarschuwd.

Mogelijke doelwitten van de linkse extremisten zijn voertuigen, schepen, luchthavens en zelfs bedrijven waar men dieren houdt. In naam van de “klimaatbescherming”is voor de zelfbenoemde “Antifascisten” alles toegestaan – ook gewelddadige acties houdt de BfV voor mogelijk.

Zo werd op Pinkstermaandag in Kiel een compleet cruiseschip aan de afvaart gehinderd en kon pas vertrekken, nadat de politie 46 van de relschoppers had opgepakt.

Steeds vaker vindt de terreur ook in het dagelijks leven plaats – bijzonder agressief reageren de linkse -relschoppers op grote terreinwagens, zogenaamde SUV´s. In juni stonden bij een grote Porsche dealer in Keulen meerdere dure sportwagens in brand.

In augustus werden zelfs tegelijk 46 auto´s van een Jaguar dealer in de deelstaat Hessen verwoest. Kort daarna eisten linkse extremisten op internet de daad op en rechtvaardigden deze met de “verwoestende technologie”, die het klimaat en het milieu schade zou toebrengen.

Voor de BfV zijn dat geen incidentele gevallen meer, maar een maatschappelijke trend. Linkse extremisten zouden propageren dat en kapitalisme niet  …

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

En laat ze maar lekker hun gang gaan.

Marechaussee gaat nu ook burgers inzetten voor grenscontroles in strijd tegen migranten

Tientallen camera’s houden klanten van filiaal Jumbo in de gaten: ‘Willen we dit echt?’