in , , , ,

Duitsland: In 2016 kwamen slechts 905 “asielzoekers” NIET uit een veilig land

Als de en de Dublin-regels zouden worden toegepast, zou voor maar 905 “”, die in 2016 niet via veilige derde landen binnenkwamen, verplicht verantwoordelijk zijn.

“In het jaar 2016 werden door de federale op Duitse luchthavens in totaal 903 asielzoekers geregistreerd die niet via een veilig derde land respectievelijk veilig land van herkomst Duitsland zijn binnengekomen”, deelde de autoriteit mee aan de “Welt am Sonntag”.

In de Duitse havens zouden het hele jaar bovendien twee “asielzoekers” door de federale politie zijn geregistreerd die niet via een veilig derde land of veilig land van herkomst binnenkwamen.

Alleen voor deze 905 zou Duitsland verplicht verantwoordelijk zijn

Alleen voor “asielzoekers” die niet via veilige derde landen binnenkomen, zou Duitsland verplicht verantwoordelijk zijn, mits de voorschriften van de grondwet en het Akkoord van Dublin volledig zouden worden uitgevoerd.

Sinds de grondwetswijziging van 1993 werd Artikel 16a “Politiek vervolgden genieten recht op asiel” aangevuld: “Op alinea 1 kan iemand zich niet beroepen die uit een lidstaat van de Europese Gemeenschappen of uit een derde land binnenkomt, waarin de toepassing van het akkoord over de rechtspositie van de vluchtelingen en de conventie ter bescherming van de mensenrechten en fundamentele vrijheden gegarandeerd is.”

Als zulke zogenaamde veilige derde landen gelden inmiddels alle buurlanden van Duitsland. Volgens de Dublin-regels moet iedere “asielzoeker” zijn aanvraag daar indienen waar hij voor het eerst Europees grondgebied betrad. Migranten die verder reizen mogen naar de verantwoordelijke eerst elanden van binnenkomst worden teruggebracht.

Bron:
www.epochtimes.de

Lees verder bij de Bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Klaar Wakker
3 jaren geleden

Laten we man en paard noemen:
1. De EU wil helemaal geen asielzoekers opnemen uit menslievendheid. De EU geeft helemaal niets om haar burgers dus waarom nu plotseling wel voor asielzoekers. Dus dat is zeker niet het argument.
2. De EU had zich lang van te voren voorbereid op dat dit ging gebeuren.
En dit was al lang van te voren met de landen van de EU doorgesproken. En ook dat zij vooral niet zouden tegenspartelen. Dat de burgers falikant tegen deze acties zouden zijn werd door Brussel botweg genegeerd. En Merkel vond dat zij wel 1.5 miljoen vluchtelingen zou kunnen toelaten. Dit is niet minder dan landverraad.
2. De EU is een niet democratisch orgaan waar multinationals en banken het voor het zeggen hebben.
DIe partijen zien graag laagbetaalde krachten komen zodat er meer concurrentie komt op arbeidsmarkt. Dus lagere lonen. Nu werken mannen en vrouwen om een redelijk inkomen te verwerven. De beloning kan dus best nog iets naar beneden.
3. De EU is ook het orgaan dat is opgezet door via de CIA als tussenstap om de introductie van de NWO in Europa te vergemakkelijken. Brussel was een giga stap vooruit voor de NWO.
Om de NWO verder te kunnen introduceren zullen de Brezinsky gruwels van deze wereld zoveel mogelijk chaos creeeren. Door de chaos die bewust wordt gecreerd zal meer politie nodig zijn en ook NSA achtige afluister praktijken en overal camera’s. Overheden zullen zeggen dat deze maatregelen nodig zijn tegen de tegenvallende ervaringen met vluchtelingen (overheden zijn niet te vertrouwen..) …. en men hoopt op minder weerstand bij de autochtone bevolking als die plannen worden uitgevoerd. Maar daarmee is wel het paard van Troje binnengehaald en zitten we met zijn allen in een politiestaat.

Hoog tijd dat burgers van zich laten horen en niet alles voor zoete koek slikken.

Slavernij in Nederland voor minstens 400.000 mensen

Europarlement maakt propaganda video: Hoe vluchtelingen ons inspireren