in , , , , ,

Europarlement maakt propaganda video: Hoe vluchtelingen ons inspireren

diversiteitisgoed 1

De EU benadrukt nog maar weer eens in hun meest recente propagandavideo het feit dat ‘vluchtelingen’ goed voor ons zijn, hoe ze ons Europeanen inspireren.

diversiteitisgoed 1De video en meer propaganda informatie van het Europarlement hier. Het betreft vooral een oproep aan de lidstaten om meer immigranten op te nemen, omdat die zo geweldig zijn voor de samenleving.

diversiteitisgoed2

Immigranten zijn benodigd om Europa te redden.

De EU negeert wéér alle realiteit (de geweld- en verkrachtingsorgietorenhoge en eindeloze bijstandskostende COA-doofpotde “gratis” allesde politie en het leger die verboden worden om in te grijpenjihadistisch terrorisme, etc) om de slopende immigratie te verheerlijken in een knap stukje Orwelliaanse propaganda. Nog los van het feit dat het niet eens over échte vluchtelingen gaat, wat dat zijn er slechts een handje vol. En ook deze propaganda werd uiteraard geproduceerd op uw kosten. Dit soort filmpjes zijn die 3 miljoen extra én 700 miljoen per jaar uiteraard meer dan waard!
diversiteitisgoed3

Immigranten komen hier om te werken en te integreren.

Nee NOS, de EU probeert helemaal geen immigranten tegen te houden. Zie het gebeuren: Zie de totale misleiding vanuit de EU, zie de totale misleiding in de media. Immigratie wordt opgedrongen vanuit de EU met als excuus dat deze immigranten door hard te werken onze economie gaan redden. De realiteit is uiteraard vooral heel erg veel geweld en exploderende bijstandskosten. U draait op voor de kosten én de problemen van de door de EU opgedrongen immigratie. Met dagelijks geweld als dankMogelijk gemaakt in Nederland doorPvdA, VVD66, GL, etc. De politiek besteedt de energie nu echter liever aan… eieren.

diversiteitisgoed4

Immigratie is nodig om onze sociale zekerheid in stand te houden op het huidige niveau. (Ja, dit wordt echt zo gezegd door de EU!)

Nee, deze immigranten gaan duidelijk niet voor jouw oude dag zorgen, eerder omgekeerd. Als dit werkelijk de oplossing van de EU is, dan hebben we een groot probleem met z’n allen. Als altijd: oordeel zelf over het realiteits- en waarheidsgehalte van de stukken van de EU.

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

https://twitter.com/Europarl_EN/status/898157225553743872/video/1

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
screenshot 134

Duitsland: In 2016 kwamen slechts 905 “asielzoekers” NIET uit een veilig land

oogst

GMO gewassen leveren geen grotere oogsten op, toont onderzoek