in

Emirates-directeur: “Iemand heeft de controle overgenomen van vermiste vlucht MH370”

Sir Tim Clark, de topman van vliegmaatschappij Emirates Airways, gelooft niets van de officiële verklaring rondom de vermiste vlucht MH370. Hij gaat er van uit dat iemand de controle van het vliegtuig heeft overgenomen. Dat zegt hij in een interview met het Duitse weekblad Der Spiegel.

“Wie dat deed, blijft de grote vraag,” zei hij. “We moeten daarom precies weten wie er op dat vliegtuig zat. We moeten weten wat het vliegtuig met zich meedroeg. En we moeten iedereen die betrokken was bij de analyse van wat er gebeurd is, aan de mouw blijven trekken voor meer informatie. Ik zal tot ieders verveling vragen blijven stellen, zelfs wanneer anderen de zaak willen begraven.”

Clark gelooft niets van de verklaring van het Australian Transport Safety Bureau dat de Boeing 777 van Malaysia Airlines zo’n vijf uur op de automatische piloot zuidwaarts is gevlogen om uiteindelijk zonder neer te storten in zee.

Lees verder via NineForNews.nl.

 

Foto via Abode of Chaos


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jip
4 jaren geleden

er waren direct al figuren uit de hackers wereld die veronderstelden dat mogelijk de VS er achter zat -en de besturing van het vliegtuig hadden over genomen. Het zou een politieke stunt moeten worden. Mislukt. In datzelfde jaar werden deze geholpen met de MH17 -wat ook politiek bedoeld was

Weekend tip: Zelfgemaakte Vitamine C

Akkoord over strengere pensioenregels