in , ,

En daar gaat weer 60 miljard euro belastinggeld/losgeld naar bankiers

Er was wat fraudeer-, - en afperswerk voor benodigd, maar vandaag dan is het dan eindelijk zover: de biljoen van Draghi begint met het uitbetalen aan de financiële sector.

De ECB gaat maandelijks voor 60 miljard euro aan leningen en staatsobligaties van eurolanden bij banken in de eurozone opkopen, ook wel kwantitatieve verruiming genoemd. De operatie duurt in ieder geval tot en met september 2016 en bedraagt in totaal 1.140 miljard .

Vanaf vandaag sponsort deze ex-GoldmanSachs Baas, nu dus de baas van de Europese , de Bankensector maandelijks opnieuw met 60 miljard nieuwe euro’s onttrokken aan uw huidige en toekomstige welvaart. Deze miljarden worden maandelijks geïnjecteerd in de financiële sector ‘uiteraard’ puur en alleen om de als geheel een plezier te doen! En de Nederlandse bevolking, consistent voorgelogen en misleid, gelooft het ook nog als een waarheid! Ook deze roofoverval gebeurt dus gewoon zonder enige vorm van opstand door de bevolking. Knap werk toch weer, van de bankiers.

Draghi wil met het programma de lage inflatie in de eurozone opschroeven en de aanjagen. De ECB verwacht dat de inflatie voorlopig heel laag blijft. Voor dit jaar wordt een inflatie van 0 procent voorspeld, wat inhoudt dat de prijzen in doorsnee stabiel blijven ten opzichte van vorig jaar. Mede door maatregelen van de bank loopt de inflatie naar verwachting vervolgens langzaam op, naar 1,8 procent in 2017.

Als u daadwerkelijk gelooft dat het prijspeil stabiel is, of dat maandelijks 60 miljard betalen goed is voor de samenleving, nodig ik u uit om de LLE Biflatie-serie te lezen. En dan vooralDeel 3 – Wat is Biflatie en Deel 4 – Biflatie en uw toekomst.

Dit soort kunstmatige inflatie, nu dus met 60 miljard euro per maand, in de financiële sector zijn zeer zeker geen zegen voor de samenleving als geheel! De verwachting is dus dat de biljoen van Draghi niet een ‘gezonde’ 1,8% inflatie brengt in 2017 (reeds bewezen onzin!), maar vooral een waardeloze euro, grote pijn in uw portemonnee, een lager loon na uw ontslag, hogere restschulden op uw hypotheek en vooral escalerend toenemende vermogensongelijkheid. Het genot van biflatie, het is wat resulteert op deze actie van de bankiers. Zie het gebeuren, vanaf nu maandelijks.

Elke maand, per persoon 120 euro losgeld betalen aan bankiers

De ECB betaalt namens elke Europeaan nu zo’n 120 euro per maand, elke maand, aan de bankiers om hen te plezieren. Het zijn uiteraard losgeld betalingen van de samenleving aan hun gijzelnemers, de bankiers. Ja, technisch gezien moeten de bankiers hun obligaties ervoor doorverkopen aan de ECB, maar dat is geneuzel in de marge voor economen om het te verantwoorden naar hun eigen geweten.

De ECB sponsort praktisch gezien de financiële sector (en alleen de financiële sector!) nu als nooit tevoren, maandelijks met weer opnieuw 60 miljard nieuwe gecreëerde euro. Nieuw gecreëerd, maar door de ECB opgenomen uit uw toekomstige welvaart dus. Gewoon als cadeautje voor hen die de grootste problemen veroorzaken in de samenleving! Elke maand weer €60.000.000.000 cadeautjes voor de grootste criminelen die wij ooit gekend hebben. (Los van de schijnheilige politici die dit steeds weer mogelijk maken uiteraard.)

En als de ECB zich elke maand voor 60 miljard euro verder inkoopt in staatsschulden van landen… De ECB spaart daarmee macht op. Want maak je geen illusies, hierdoor krijgen de bankiers nog meer inspraak (als dat al mogelijk is!), want wiens brood men eet, diens woord men spreekt.

En tegelijkertijd sparen afstraffen

Ondertussen blijft uiteraard ook de ECB-rente op 0,05% (!!) staan, zodat ook alle vormen van sparen, het enige wat de normale medemens kan bedenken als bescherming voor zijn toekomst, ook grondig afgestraft blijven worden. Ook hier wordt u bestolen. De bankiers profiteren als nooit tevoren, terwijl de laatste restjes welvaart voor ons de samenleving uitgeperst worden door de keerzijde van deze monetaire verruiming: het -breed opgelegde soberheidsbeleid. Het werkt uiteraard volstrekt averechts. En het is uiteraard ook conceptueel fout: de misdadiger belonen voor zijn acties. De kansloosheid van het geheel, echter, het ontgaat de bevolking totaal – volledig geïndoctrineerd als hij/zij is door de berichtgeving in de reguliere media.

Alles kan en mag, zolang er maar flink geprofiteerd wordt aan de top!

Wordt nu toch eens boos, beste lezer! Wordt nu toch eens boos! De kaas wordt nu wel haast heel letterlijk van uw boterham gestolen. Maar toch laten we het weer gebeuren, in afwachting van de volgende misdaad tegen de bevolking die weer significant groter zal worden dan deze. Deze corruptie blijft net zo lang herhalen totdat we van ons laten horen. De voorzitter van de Europese Commissie verwoordt het perfect:

‘We beslissen over iets, en maken het bekend. We wachten een tijdje om te zien wat er gebeurt. Als er geen grote verontwaardiging en geen opstand komt, omdat de meeste mensen toch geen idee hebben van wat er is besloten, dan gaan we door – stap voor stap tot er geen weg meer terug is.’

De hele EU gevat in één citaat, dus: Lang Leve het Gratis geld voor Bankiers! En weg met ons.

De EU maakt meer kapot dan u lief is.

Lees verder via Lang Leve Europa!.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wie is nu de agressor: Duizenden militairen VS naar Oost-Europa

Voorzitter ICT-overheidsfaal commissie VVD’er Ton Elias trapt in phising