in ,

En daar gaat weer 60 miljard naar bankiers (editie juni 2015)

Nieuwe maand, nieuwe ronde. Het Onvoorwaardelijk Basisinkomen voor Bankiers keert weer uit, daar verdwijnt weer 60 miljard naar bankiers. Vandaag is uiteraard ronde 4, waar ronde 3 (mei), ronde 2 (april) en ronde 1 (maart) reeds aandacht hadden gekregen. De rust niet voordat ze de bankiers 1,1 biljoen euro (opgenomen uit uw toekomst) cadeau hebben gedaan.

Goed nieuws! De bankiers krijgen deze maand ook hun vakantie- van de ECB! Niet alleen verdwijnt er deze maand 60 miljard nieuw gemaakte euros in de financiele sector, maar zelfs nog meer. Hoeveel meer precies blijft voorlopig geheim, maar de ECB neemt wel alvast een aanloopje naar de zomer!

De Europese Centrale Bank (ECB) is van plan om de maandelijkse aankopen van staatsobligaties bij banken in de eurozone, kwantitatieve verruiming, voorafgaand aan de zomermaanden te verhogen. In mei en juni moet het omvangrijke opkoopprogramma, dat momenteel maandelijks 60 miljard euro bedraagt, tijdelijk worden verhoogd om uiteindelijk op het maandelijkse gemiddelde uit te komen.

En er is nog meer goed nieuws, dames en heren: Het beleid werkt! Al het nieuwe gecreëerde (opgenomen uit uw toekomst) moet voor inflatie (en dat is feitelijk waardevermindering van de euro) zorgen, en dat is precies wat gebeurt:

De wisselkoersoorlog is terug: euro tuimelt 5,5% lager op 9 dagen. Euro weer in de uitverkoop, in nog geen twee weken is de trend weer helemaal gekeerd en is de euro ten opzichte van de Amerikaanse dollar alweer zo’n 6% in waarde gedaald.

Die handel met voorkennis die de ECB top bewust teweeg heeft gebracht, heeft uiteraard ook goed geholpen! #GoedBezig! De euro in uw portemonnee is zo direct geen drol meer waard, dus: Mission Accomplished! Gefeliciteerd ECB, het is weer geweldig goed werk!

Wellicht verdrinkt de wereld dan wel in schulden en was de euro een dure fout, dat neemt natuurlijk niet weg dat we ook maar iets in de aanpak veranderen! ‘We stay the course’ Gewoon maandelijks meer gratis miljarden nieuwe schuld-euro’s voor de bankiers! Dat biljoen extra schuld moet er natuurlijk wel gewoon komen! Linksom (via de VS) of rechtsom (via de ), en nu is het dus gewoon even rechtsom.

En ja, het PGB, dat kunnen we onszelf natuurlijk niet meer veroorloven. Wat denk je wel niet!? Dat het maar duidelijk is wie de voorkeursbehandeling krijgt in de Europese Unie.

Lees verder via: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Naheffingsgate: Rutte vroeg Europese Commissie om geheimhouding

Doses röntgenstraling verlagen: Gebruik ct-scans bij kinderen fors toegenomen