in

Engelse politie gebruikt identiteit dode kinderen zonder dat de ouders op de hoogte zijn

In is een walgelijke zaak aan het licht gekomen van -eenheden die de identiteit van dode kinderen hebben gestolen om zo te kunnen infiltreren in bepaalde politieke groeperingen. Zo is er bekend geworden dat de identiteit van een dode baby door de politie is gebruikt, maar ook die van kinderen van 3, 14, 16 en 17 jaar die waren overleden.

De hele zaak kwam aan het rollen via een Engels WOB verzoek van Tweede Kamerlid Duncan Hames. Niet dat Hames de gegevens waar hij om vroeg zomaar op een presenteerblaadje aangeboden kreeg. Hij heeft er twee jaar over moeten doen en dan nog kreeg hij alleen de leeftijden door van de kinderen wiens identiteit door de politie waren gebruikt. De politie had gehoopt dat hij uiteindelijk moe zou worden en niet verder zou gaan met zijn verzoeken om informatie.

Zonder dat de ouders hier ook maar iets vanaf weten infiltreren politiemensen met de identiteit van hun dode kind binnen allerlei (politieke) groeperingen.

Lees verder via Niburu.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rechtspraak in Nederland: Vaak onvoldoende bewijs voor straf OM, Ivo uh uh Opstelten vindt het best

‘Banken wacht nog 44 miljard euro aan boetes’ en wie betaald dat weer… juistem, jij en ik