in , , , ,

Eritreese bierdrinkers kosten Nederland een Ferrari per stuk

RZ17.Interessantetijden 719

Tijdens het Rutte 2 kregen we er maar liefst 0,9 miljoen migranten bij, op ‘dat hele kleine stukje Aarde' uit het liedje dat 20 jaar terug nog over '15 miljoen mensen' ging. Wierd Duk (neef van Dagobert?) schreef over wiskundige en antropoloog Jan van de Beek. Die publiceert over de onbetaalbaarheid van massa-immigratie in een . De kosten van asielzoekers die onder Rutte 2 binnenkwamen, lopen tot 2020 op tot 15 miljard , volgens de berekeningen van Van de Beek.

Op Van de Beek zijn website demo-demo.nl zie je wat zijn motivatie is, die hij ‘bezorgdheid' noemt:

De immigratie van teveel kansarme niet-westerse immigranten vormt een bedreiging van onze welvaart, onze welvaartsstaat en de sociale vrede.. Het kernpunt is dat we door onze uitgebreide welvaartsstaat niet in staat zijn om grote aantallen immigranten van gemiddeld of laag scholingsniveau te absorberen.

Veel te veel mensen komen in laaggeschoolde banen of een terecht. Dat kost grote sommen , omdat ook de meeste werkende immigranten over hun hele verblijfsduur netto-ontvangers van de welvaartsstaat zijn. Door structurele onderliggende oorzaken (outsourcing, robotisering, automatisering, enzovoort) is het vrijwel onmogelijk om daar beleidsmatig iets aan te doen middels banenplannen en dergelijke.

In de Kwaliteitsmensch-krant heet 'overbevolking van 'de aarde' wel een probleem. Maar het volste land op aarde vol noemen, dan heet je 'extreem rechts'. Ehhhh?

In de Kwaliteitsmensch-krant heet ‘overbevolking' van ‘de aarde' wel een probleem, en mensheid noem je ‘parasitair'. Maar het volste land op aarde ‘vol' noemen, en mensen die levenslang van de verzorgingsstaat profiteren ‘profiteur' noemen, dan heet je ‘extreem rechts'. Ehhhh?

Vanwege zijn redelijke insteek werd Van de Beek bij zijn werkgever de Universiteit van Amsterdam onhoudbaar. Want bedreigend voor de machtspositie van mensen die via morele en emotionele chantage zichzelf opwerkten op de academische ladder, om zo met moralistisch excuus zichzelf te kunnen verrijken in materiële en sociale zin. We zien het zelfde bij en gebeuren.

 In 2010 schreef hij voor die UvA nog het proefschrift ‘Kennis, Macht en Moraal' over de reden waarom er nooit onderzoek werd gedaan naar economische effecten van massa- immigratie. Ga ik nog lezen.

Met name laag of niet opgeleide asielzoekers kosten de werkende beroepsbevolking per stuk 300 duizend euro. Ze zullen nooit aan het werk komen, en als ze dat wel doen concurreren ze met de laag opgeleide beroepsbevolking die door automatisering al in de verdrukking zit.

RZ17.Interessantetijden 719

Per stuk kosten ze werkend Nederland 300 duizend euro, een Ferrari.

Human Disposables

Wat mij in het natuurdossier al opviel– het CBS bedrijft politiek bij het presenteren van cijfers over natuur- dat kun je volgens Van de Beek ook zien bij immigratiecijfers. Maar dan omgekeerd. Bij ‘natuur' is het traditie ter academie en in media de zaak slechter voor te stellen dan het is. Bij het beschrijven van immigratie is het een gebruik om de zaak juist rooskleuriger voor te stellen, aldus Van de Beek.

Nu zul je altijd geestelijk onvolwassen en leugenachtige mensen houden die zichzelf moreel ‘beter' vinden dan een ander. Als die zichzelf ‘links' willen vinden, mijn zegen hebben ze: de journalistiek biedt een sociaal vangnet voor dat soort volk, pretpakketjes die zich na 1 minuut inlezen ‘de deskundige' ter redactie mogen noemen. Als je metroman bent, hoornbril draagt en met de hand onder de kin visionair kijkend domme vragen kunt stellen met een Tegel voor je kop: word je hoofdredacteur van NRC Damesblad mee.

De grootste vijand van de rede zit op ‘rechts'. Dat weigert iets te doen aan de demografische tijdbom die ontwikkelt inclusief de exploderende kosten, conform het gedrag van de bonus-CEO die De Bank de soep in laat gaan om zelf met miljoenen in Toscane te rentenieren.

RZ17.Interessantetijden 720Nu is die weigering iets tegen massa-immigratie te doen bij de zeer eenvoudig verklaarbaar. Als je het perspectief maar bijstelt en die partij leert zien als verlengstuk van de VNO-NCW: een club die voor haar bedrijven goedkope Human Disposables importeerde sinds de jaren '70.

Niet van die lastige autochtone en mondige arbeiders met vakbonden.Maar Ali Baba die maar kwalijk Nederlands kan en die minimale arbeidsvoorwaarden voor lief neemt. En wanneer je dan even voor de balansen en aandeelhouders duizenden mensen ‘overcompleet' verklaart, (en je bonus opstrijkt) dan moet ‘de maatschappij' het maar opruimen.

Daarnaast past het in de agenda van globalisme, om de nationale identiteit te verwateren. Open grenzen en een zwakke natiestaat, dat zijn juist bij uitstek de agendapunten van multinationals. Het is staand beleid van het World Economic Forum, (mede) opgericht door de zelfde Maurice Strong die ook het klimaatbeleid van Agenda 21 in de steigers zette.

RZ17.Interessantetijden 482

Tsja, wat is ‘vol' in een van 's wereld's dichtst bevolkte landen met grootste (economische) ruimtedruk

Het Linksche Thuigh

Dus dat gezeur over ‘Het Linksche Thuigh', alleen met een beetje humor heeft dat zin. ‘Links' en ‘Rechts' staan al lang niet meer voor politieke debatteerbare posities. Het zijn morele verwijten geworden. In debatten die uitsluitend op basis van morele chantage gevoerd lijken te kunnen worden.

Wel gek is nu: Kwaliteitsmenschen die zichzelf ‘links' noemen, die jammeren steeds dat De Aarde zo overbevolkt raakt, zoals recent nog in De Volkskrant. Terwijl de gehele mensheid met een huis en tuintje zou passen in de Staat Texas, en dan zou de rest van de leeg zijn. Maar wanneer je al meer dan 17 miljoen mensen op een heel klein stukje aarde hebt, en je stelt- ‘zo is het wel genoeg' dan schildert die zelfde krant je af (Thierry Baudet van Forum voor Democratie) als ‘extreem rechts' op de voorpagina.

Terwijl de standpunten van Baudet over de Euro gelijk zijn aan het links anarchistisch krakers-collectief Eurodusnie

RZ17.Interessantetijden 637

..maar als je ‘De Aarde' vol vindt is het plots wel weer goed

Bijna niets is wat het op het eerste gezicht lijkt.

Wie de achtergrond van de milieubeweging kent met die zorgen over Our Crowded Planet (Fairfield Osborn), die weet dat juist de aanstichters daarvan- zoals Fairfield Osborn en zijn Madison Grant- extreem rechts waren. Maar ze hadden ook goede kanten, want door hun inzet werd veel Amerikaanse natuur beschermd.

Hugh Everett Moore schreef 'the Population Bomb', het pamflet uit 1954 dat aan Paul Erhlich in 1968 zijn boektitel gaf

Hugh Everett Moore schreef ‘the Population Bomb', het pamflet uit 1954 dat aan Paul Erhlich in 1968 zijn boektitel gaf

Zorgwekkender is dat je over belangrijke zaken geen rationeel debat op inhoudelijke merites kan voeren, zonder direct in een morele hoek geduwd te worden. Alsof de 1 ‘slechter' zou zijn dan de ander…Zoals de Heidelbergse Catechismus al stelt is ieder mens ‘geneigd tot alle kwaad'.

Interessanter is de vraag of je van iemand iets kunt leren. Van Van de Beek zijn insteek kun je iets leren. Dus misschien tijd daar meer naar te luisteren?

Lees verder via de Bron: Climategate.nl

 

https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2017/22/aantal-bijstandsontvangers-stijgt-verder

https://youtu.be/PiS19ym_tog

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
e832b30928f2063ecd0b470de7444e90fe76e6dc1fb3104490f0c7 640 GPS

Europese filetaks kan gaan zorgen voor een GPS kastje in alle voertuigen gecontroleerd door private bedrijven

ef7c346988b7733f 640 depressie

Wilt u dit leventje door de propaganda namens gecontroleerde oppositie vervangen?