in , ,

EU bouwt snel door voordat de opstand op gang komt: en weer EU-uitbreiding, nu met Albanie

3869450323 cddc972235 albanie1

Tja, de Nederlandse politiek was eind vorig jaar nog tegen, en heeft zich daarmee onpopulair gemaakt bij de EU-dicatuur. Timmermans is ongetwijfeld op het matje geroepen en de Nederlandse politiek heeft nu duidelijk een opdracht gekregen en geeft nu ineens het juiste antwoord:

Vorig jaar december steunde een meerderheid in de Tweede Kamer de motie van CDA en ChristenUnie om het kandidaat-lidmaatschap van Albanië tegen te houden. Door het veto van Nederland werd de beslissing in Brussel uitgesteld, maar op 24 juni zullen de ministers van Buitenlandse Zaken in de Raad Algemene Zaken zich opnieuw over de kwestie buigen.

Nederland heeft geen bezwaar meer tegen het toekennen van het EU-kandidaat-lidmaatschap aan Albanië. Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) zal in Brussel voor de nieuwe status voor Albanië stemmen.

Zo gaat de poppenkast. Het ongetwijfeld altijd gezellige (en uiteraard) Islamitische land Albanië hoort er binnenkort dus ook bij, nu als kandidaat dan toch. En dus gaat Nederland weer verder nivelleren en harmoniseren met nog weer een oost-blok land erbij.

Wilt u weten hoe het nivelleren met Albanië nu verkocht wordt aan de Nederlandse volksvertegenwoordiging?

Volgens minister Frans Timmermans (Buitenlandse Zaken) heeft het toekennen van de status geen enkele juridische consequentie. Ook betekent het niets concreets voor eventuele toetredingsonderhandelingen. Die zijn volgens de minister nog lang niet aan de orde.

Frans Timmermans weer in de bocht: liegen, feiten verdraaien, misleiden, alles om de EU agenda door te drukken. En het lukt. Recent nog tegen, Lees verder via Lang Leve Europa!.

Photo by Rob Hogeslag cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7724233776 3b81b82d7a plasterk1

Burger betaald weer: gemaakte kosten à 0,5 miljoen voor mislukte superprovincie voor eigen rekening

7001486776 ac7b12c3ae smartmeter1

Moeten we niet willen: Netbeheerders sluiten convenant uitrol slimme meters