in , , ,

EU Madhouse: Frans Timmermans for President??

Het is haast onmogelijk, maar het wordt steeds gekker. Duitsland roept voor ontslag van Keizer Juncker! Binnenkort is tijdperk Juncker dus voorbij?

The Sun earlier reported Merkel wanted Mr Juncker out “within the year”. But Mr Juncker’s term as the EC president is set to finish in 2019, with the former prime minister of Luxemborg unable to be removed from his current position unless he resigns.

Juncker moet dus uit zichzelf gaan terugtreden in minder dan een jaar tijd, wellicht zelfs voor het einde van het jaar, mogelijk wel om gezondheidsredenen? De reactie van de Europese Commissie:

The European Commission on Monday declined to comment on media reports that its president, Jean-Claude Juncker is under pressure to resign and hand over the baton to vice-president Frans Timmermans

Oh jee, de Europese Commissie wijst Timmermans (PvdA) aan…? De Horror!

Van de ongekozen Keizer Juncker

Dat hij ongewenst was tijdens het ‘formeren’ van de Europese Commissie was duidelijk, maar zijn partij (het EU CDA) was de grootste in het parlement en Juncker praatte zich daarna en daarmee naar het voorzitterschap. Hij heeft zich ongekozen naar binnen gepraat dus, zoiets gaat natuurlijk niet democratisch in de EU.

Hoewel zijn voorganger onze favoriete communist Keizer Barroso twee termijnen heeft volbracht, zal Juncker dat niet lukken. Na al het recente geblunder, het alcoholische misdragen, de brexit, de grenzeloze megalomanie, het NEEderlandse referendum, het geklooi met migranten, de staatsgreep op Griekenland en nu dus met de ‘freudian slip’ over buitenaardse leiders die hem steunen is het genoeg! Duitsland wil Juncker weg – en u weet, Duitsland bestuurt de EU, dus…

Op naar de ongekozen Keizer Timmermans

Frans Timmermans heeft zich op basis van keiharde en bewuste misleiding over MH17 een toppositie bij de EU ingehuild. En nu binnenkort dus de nieuwe wederom ongekozen EU keizer! En ja, commandant Martin Schulz wordt dan weer gepasseerd!

De EU is werkelijk een gekkenhuis, en wel op uw kosten: Timmermans moet ons de EU Superstaat brengen, inclusief Turkije, ISDS, CETA en TTIP, Timmermans’ EU leger, de euroregering: een EU zonder lidstaten maar met een supercultuur en uiteraard federale EUbelastingen. Oh, en niet te vergeten de migranten, veel, heel veel. Over foute federalisten gesproken, deze ongekozen federalist is nog veel gevaarlijker dan Juncker.

Lees verder via Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6093810333 41c7d46719 jail

Stille armoede doet steeds meer ouderen in de cel belanden na boete

6792819478 ce19ec1b85 HPV

Duizenden meisjes geconfronteerd met slopende ziektes na HPV vaccinatie