in ,

EU-parlement neemt resolutie aan die oorlog tegen Rusland mogelijk maakt

7704908148 200c96553a eu babel1

De globalisten in Washington en Brussel zijn opnieuw een stap dichterbij de verwezenlijking van hun plannen met Oekraïne gekomen nu het Europese Parlement afgelopen week zonder enige ruchtbaarheid een resolutie heeft aangenomen waarmee de weg vrijgemaakt wordt voor oorlog tegen Rusland. Daarmee handelt de EU voor de zoveelste keer in strijd met de belangen van de gewone Europese burger, die in een financieel en economisch toch al moeilijke tijd helemaal niet op weer een (wereld?)oorlog zit te wachten.

Resoluties tegen Russische ‘agressie’

In het op 15 januari aangenomen Zittingsdocument B8-00/2014(1) veroordeelt het EP de ‘terroristische daden’ in Oekraïne, en wordt de EU opgeroepen om zowel een plan tegen de Russische ‘informatieoorlog’ op te stellen als de defensie van Oekraïne te versterken. De sancties tegen Rusland moeten net zo lang van kracht blijven totdat Rusland zijn ‘agressieve’ beleid in Oekraïne opgeeft, de wapenstilstand respecteert, zijn troepen terugtrekt en ophoudt de separatisten te steunen.

Deze resolutie is de Europese versie van de op 4 december met 411 tegen 10 stemmen aangenomen Amerikaanse H.Res.758, waarmee Oekraïne, Moldavië en Georgië tot toekomstig NAVO-gebied en vallende onder Amerikaanse soevereiniteit werden verklaard.

De bekende libertarische politicus Ron Paul waarschuwde nog dezelfde dag dat deze resolutie neerkwam op een regelrechte oorlogsverklaring aan het adres van Rusland. Paul noemde H.Res.758 een van de ergste wetten die ooit in de VS zijn aangenomen, een wet die bomvol halve waarheden en hele leugens stond over de zogenaamde Russische ‘agressie’ tegen Oekraïne.

NAVO zet stappen naar volgende massaslachting

Zoals het gehoorzame lakeien betaamt stelde de EU amper 2 weken later nieuwe sancties in tegen Rusland, zoals aanvullende export- en investeringsverboden. Dat deze sancties de Europese economie veel grotere schade aanbrengen dan de Amerikaanse, werd daarbij voor lief genomen.

Vorige week stemde het EP met zijn eigen resolutie in met H.Res.758, die tevens een opdracht om de gevechtsklaarheid van de Amerikaanse en NAVO-troepen te controleren bevatte, alsmede ook een eventueel beroep op Artikel 5, waarmee de NAVO-lidstaten beloven elkaar militair te hulp te schieten. Kortom: vijf weken na de VS verklaarde ook de EU zich feitelijk bereid om desnoods een oorlog tegen Rusland te voeren om Oekraïne.

Deze dramatische stap naar de volgende massaslachting op ons continent kon geruisloos aan de burgers in Europa voorbijgaan, omdat de politiek en media bol stonden van de islamitische terreuraanslagen in Parijs. Sommige analisten suggereren zelfs dat deze aanslagen een beetje té goed op het voor de EU juiste moment kwamen om nog als ‘toevallig’ te kunnen worden gezien.

VS wil totale controle over Eurazië

Eind jaren ’90 stelde NWO-topman Zbigniew Brzezinski –de kwade genius achter de ramppresidenten Carter en Obama en de recente toenadering tot Iran- in zijn ‘The Grand Chessboard’ (vertaald als o.a. ‘De enige wereldmacht’) dat het doel van de Amerikaanse buitenlandpolitiek de totale controle over Eurazië is, ten koste van Rusland en China. Sinds 4 december 2014 is dat doel de officiële Amerikaanse staatsdoctrine geworden, die op 15 januari 2015 kritiekloos door de EU werd onderschreven.

Oorlog als oplossing voor onhoudbare schulden

Er zullen lezers zijn die denken dat het zo’n vaart niet zal lopen, want niemand wil toch wéér een wereldoorlog, ook niet in Brussel?

Bedenk dan dat in de afgelopen jaren de staatsschulden in Europa door het overeind houden van de euro tot recordhoogtes zijn gestegen, en zeker in het licht van de sterk achterblijvende economische groei onhoudbaar zijn. Historisch werden niet meer terug te betalen staatsschulden doorgaans ‘opgelost’ door tegen een soms doelbewust gecreëerde ‘boze macht’ een grote oorlog te beginnen of uit te lokken.

Ondanks het gegeven dat burgers aan beide kanten de vrede willen bewaren en niet tegen elkaar willen vechten, heeft de Westerse elite opnieuw Rusland tot die ‘kwade macht’ gebombardeerd. Of en wanneer dat inderdaad tot een gewapend treffen leidt is onzeker, maar de voortekenen – zoals de aanhoudende strijd in Oekraïne en de anti-Rusland resoluties – laten zien dat Washington en Brussel nog steeds stevig doormarcheren op het gekozen oorlogspad.

Lees verder via xandernieuws.punt.nl/home.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3836263599 9ffc5db181 false flag1 e1484301531772

Geeft te denken: Aanslagen in Europa forse steun in de rug voor politici

8567536582 611644c8c5 car hacking1

Gehacked: Auto over de kop, met dank aan datagraaiende verzekeraar