in ,

Europese Commissie akkoord met nieuwe financiële miljardeninjectie voor Oekraïne

Zojuist was eurocommissaris Günther Oettinger, verantwoordelijk voor en personeel, op Europa-tour om de nettobetalers ervan te overtuigen toch in te stemmen met een verhoging van hun EU-bijdragen. Zogenaamd is de huidige geldstroom uit de lidstaten niet voldoende om het door de Brexit ontstane financiële gat te dichten. Een voorbeeld van waar dat zogenaamd niet aanwezige geld naartoe stroomt, is de nieuwste deal met de evenzo corrupte als failliete .

keurt miljardenbetaling goed

Zoals blijkt uit een persuitzending van de EU is de Europese Commissie onder de naam van een macrofinancieringsprogramma akkoord gegaan met een voorstel voor een ondersteunende betaling aan de Oekraïne van tot 1 miljard . Hieraan waren gesprekken tussen de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude , en de president van de Oekraïne, Petro Porosjenko, vooraf gegaan. Met het geld moet de failliete staat gestabiliseerd en structurele hervormingen ondersteund worden.

De vicevoorzitter van de Europese Commissie, Valdis Dombrovskis, zei hierover dat de Europese Commissie met betrekking tot dit “belangrijke programma” zou rekenen op de ondersteuning van het Europees Parlement en de lidstaten.

Tot nu toe had de EU zich ter ondersteuning van een “hervormingsproces” sinds de putsch vin het jaar 2014 al verplicht tot betalingen van € 12,8 miljard.

Failliet en corrupt

De Oekraïne geldt als het meest corrupte land van Europa. In 2017 stond het land in een wereldwijde corruptielijst op de 130e plaats van de 180 landen. De Oekraïne wordt sinds een door de VS uitgevoerde gewelddadige “regeringswisseling” in het voorjaar van 2014 geregeerd door een marionettenregering onder leiding van de oligarch Petro Porosjenko. Economisch is de Oekraïne geruïneerd. De inflatie bedroeg in het jaar 2017 13,7%.

Bron:
www.unzensuriert.at

Lees ook eens verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU Thenasie
3 jaren geleden

De EU heeft niets in de Oekraine te zoeken. Het is een grove poging de Russen te irriteren en uit te lokken tot een derde wereldoorlog. Gorbachev en Reagan zijn destijds overeengekomen dat het westen niet verder oostwaards zou uitbreiden maar de EU wordt door de CIA aangezet de Russische beer te tergen. Het is schandalig dat deze niet democratische EU zonder enige steun van de bevolking deze stappen zet. Trump is zeer actief de NWO te stoppen en de verantwoordelijken op te pakken. Dat zelfde zal gebeuren met diegenen die in Europa verantwoordelijk zijn voor deze verregaande corruptie.
NL moet zo snel mogelijk uit de EU wil het niet nog verder wegzakken !!!!

oog
3 jaren geleden

Huh

Frank
2 jaren geleden

En de Calvinistische Hollander accepteerd alles
Ze laten hun zakken leegroven -geld dat naar de Fascisten in de Oekranie gaat.

Schaamteloos: ING topman krijgt 50% salarisverhoging, verdient 3 miljoen euro

Liefdadigheidsorganisaties misbruiken massaal donaties voor zelfverrijking en propaganda