Europese Commissie akkoord met nieuwe financiële miljardeninjectie voor Oekraïne

Zojuist was eurocommissaris Günther Oettinger, verantwoordelijk voor begroting en personeel, op Europa-tour om de nettobetalers ervan te overtuigen toch in te stemmen met een verhoging van hun EU-bijdragen. Zogenaamd is de huidige geldstroom uit de lidstaten niet voldoende om het door de Brexit ontstane financiële gat te dichten. Een voorbeeld van waar dat zogenaamd niet aanwezige geld naartoe stroomt, is de nieuwste deal met de evenzo corrupte als failliete Oekraïne.

Europese Commissie keurt miljardenbetaling goed

Zoals blijkt uit een persuitzending van de EU is de Europese Commissie onder de naam van een macrofinancieringsprogramma akkoord gegaan met een voorstel voor een ondersteunende betaling aan de Oekraïne van tot 1 miljard euro. Hieraan waren gesprekken tussen de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, en de president van de Oekraïne, Petro Porosjenko, vooraf gegaan. Met het geld moet de failliete staat gestabiliseerd en structurele hervormingen ondersteund worden.

De vicevoorzitter van de Europese Commissie, Valdis Dombrovskis, zei hierover dat de Europese Commissie met betrekking tot dit “belangrijke programma” zou rekenen op de ondersteuning van het Europees Parlement en de lidstaten.

Tot nu toe had de EU zich ter ondersteuning van een “hervormingsproces” sinds de putsch vin het jaar 2014 al verplicht tot betalingen van € 12,8 miljard.

Failliet en corrupt

De Oekraïne geldt als het meest corrupte land van Europa. In 2017 stond het land in een wereldwijde corruptielijst op de 130e plaats van de 180 landen. De Oekraïne wordt sinds een door de VS uitgevoerde gewelddadige “regeringswisseling” in het voorjaar van 2014 geregeerd door een marionettenregering onder leiding van de oligarch Petro Porosjenko. Economisch is de Oekraïne geruïneerd. De inflatie bedroeg in het jaar 2017 13,7%.

Bron:
www.unzensuriert.at

Lees ook eens verder bij de bron: E.J. Bron

Hoeveel sterren geef jij aan dit stuk?
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Wil jij bijdragen in de kosten die de website met zich meebrengt?
Steuntje in de rug om mijn missie mogelijk te houden?
Dat kan via
iDeal of via PayPal!

Tikkie € 5Tikkie € 10, Tikkie € 25, Tikkie € 50, Lege Tikkie

Heeft dit stuk toegevoegde waarde? Deel en vertel het verder!!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. EU Thenasie schreef:

    De EU heeft niets in de Oekraine te zoeken. Het is een grove poging de Russen te irriteren en uit te lokken tot een derde wereldoorlog. Gorbachev en Reagan zijn destijds overeengekomen dat het westen niet verder oostwaards zou uitbreiden maar de EU wordt door de CIA aangezet de Russische beer te tergen. Het is schandalig dat deze niet democratische EU zonder enige steun van de bevolking deze stappen zet. Trump is zeer actief de NWO te stoppen en de verantwoordelijken op te pakken. Dat zelfde zal gebeuren met diegenen die in Europa verantwoordelijk zijn voor deze verregaande corruptie.
    NL moet zo snel mogelijk uit de EU wil het niet nog verder wegzakken !!!!

  2. Frank schreef:

    En de Calvinistische Hollander accepteerd alles
    Ze laten hun zakken leegroven -geld dat naar de Fascisten in de Oekranie gaat.

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close