in , , , ,

EU lanceert nieuw vaccinatie-offensief om 100 miljoen ongevaccineerden ‘overtuigen’

vaccines dees doden 02 488x300 1

Er zijn nog steeds 100 miljoen Europeanen die niet gevaccineerd of gedeeltelijk gevaccineerd zijn, zei EU-Commissaris voor Gezondheid Stella Kyriakides donderdag tijdens een bijeenkomst van de Covid-commissie tegen Europarlementariërs.

“Het is niet de tijd om te ontspannen, het is tijd om voorbereid te zijn,” zei ze.

Kyriakides riep EU-lidstaten op om de vaccinatiegraad te verhogen en bewakingssystemen te implementeren voor het geval zich een nieuwe variant of golf aandient.

De EU-Commissaris zei eerder dat de Europese Commissie aan een ‘overkoepelende aanbeveling’ werkt.

“Het is belangrijk dat we snel een gemeenschappelijke strategie uitwerken. Zeker om ons voor te bereiden op de volgende winter.”

‘Acties’

Ze heeft lidstaten gevraagd de komende maanden ‘een aantal acties’ te overwegen die gericht zijn op voorbereiding en coördinatie. Het is niet duidelijk over welke ‘acties’ het precies gaat.

Kyriakides zei zich zorgen te maken dat er elk moment een nieuwe variant kan opduiken, die leidt tot een ‘plotse toename van het aantal gevallen’.

Nieuwe golf aan maatregelen en vaccinatiedrang

Europarlementariër Rob Roos (JA21) was aanwezig bij de bijeenkomst van de Covid-commissie in het Europees Parlement. Hij laat weten dat de EU ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
a9182f cb05f0607915479a9821cf8cddc790abmv2

WeekendDocu: PANDAMNED van Marijn Poels

VVD Rutte keihard liegen e1459327525143 720x340 e1538502777704

Coronaleugens stapelen zich op: nu weer de IC-bedden