in , ,

Facebook start samenwerking met moslimgroep om islam online te beschermen

2017 12 14 15 08 14.facebook20en20moslims20tegen20islamkritiek

 

Facebook is begonnen met het actief beschermen van volgelingen van één specifieke religie: de islam. In Groot Brittannië is het linkse globalistische social media concern gaan samenwerken met de moslimgroep ‘Faith Associaties’, en werd een online handboek samengesteld dat eveneens in de omgeving van moskeeën wordt uitgedeeld. Daarin richt Mark Zuckerberg zich hoogstpersoonlijk tot de moslims: ‘Jullie zijn hier altijd welkom. Wij zullen voor jullie rechten vechten, en voor een vreedzame en veilige omgeving zorgen.’

Berichten waarin kritiek wordt geuit op de islam zijn voortaan per definitie ‘islamofoob’. Alle gebruikers worden aangemoedigd ‘de ware islamitische boodschap van vrede, barmhartigheid en tolerantie te plaatsen en te verspreiden.’ Facebook zet intelligente zoeksystemen en anti-terreurexperts in, die specifiek op zoek gaan naar ‘islamofobe retoriek’.

Islamitische terreurorganisaties, aanslagen en misdaden, en extreemlinks geweld vallen expliciet niet onder deze ‘anti-haat campagne’. Wat Facebook betreft komt het enige gevaar van ‘rechts’ en ‘conservatief’ (/ christelijk).

Pakistaan ter dood veroordeeld voor beledigen Mohammed op Facebook

Een moslimland als Pakistan, waar 33 miljoen mensen op Facebook zitten, lijkt het meest te profiteren van de alliantie tussen Facebook en islam. Minister van Binnenlandse Zaken Nisar Ali Khan wil dat alle ‘godslasterlijke’ berichten worden gewist of geblokkeerd, want ‘niets is voor ons heiliger dan onze religie en onze heilige personen’. Eerder werd in Pakistan een man ter dood veroordeeld omdat hij in een Facebook discussie de ‘profeet’ Mohammed had beledigd. (1)

Zo ziet ‘vrede’ en ‘tolerantie’ door islam er uit

Omdat de Koran bomvol haat-  geweldteksten tegen Joden, christenen en niet-moslims staat, is het de vraag hoe Facebooks intelligente zoekmachines onderscheid maken tussen het citeren van dit soort ‘heilige’ teksten, waarin wordt opgeroepen heel de wereld te onderwerpen aan islam –en alle weigeraars tot slaven te maken of te vermoorden-, en mensen die deze teksten citeren om te onderstrepen dat de islam allesbehalve een ‘vreedzame, barmhartige en tolerante’ religie is.

We kennen dat soort ‘vrede’, ‘barmhartigheid’ en ‘tolerantie’ inmiddels wel, zoals bijvoorbeeld de Pakistaan die enkele dagen geleden een mislukte zelfmoordaanslag op de metro in New York pleegde (2), joggende Zweedse vrouwen die door agenten tegen een ware seks-jihad door moslimmigranten moeten worden beschermd (3), 1200 moslims die in Berlijn ‘Allahu Akbar’ schreeuwen en hun loyaliteit aan terreurorganisaties zoals Hamas en Fatah betuigen (4), een Turkse moslimdictator die ongehinderd moskeeën in de EU mag laten bouwen waarin moslims wordt opgedragen vooral niet te integreren, omdat ze hier de macht gaan overnemen (5), en –last but not least- wederom aanvallen op Joden en Joodse doelen zoals een restaurant in Amsterdam en een synagoge in Göteburg, de voorbode van nieuwe ‘Kristallnachten’ en –indien de islam en de massa immigratie niet wordt gestopt- vermoedelijk een nieuwe Holocaust.

2017 12 14 15 08 14.facebook20en20moslims20tegen20islamkritiekEn deze nieuwe samenleving komt er mede dankzij Facebook, waar sommigen van u vermoedelijk nog steeds ‘stiekem’ een pagina hebben.

(1) Journalistenwatch
(2) Infowars
(3) Anonymous News
(4) Anonymous News
(5) Anonymous News

 

Lees ook eens verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
CNN Center Atlanta Georgia

Oeps: CNN doet het gewoon weer, maakt zich compleet belachelijk

15041056055 238d0fc403 smartphone

Verraden door je smartphone, digitaal “bewijs” rukt op in de rechtszaal