in , , ,

Over de arrestatie van 7 islamitische terroristen die in Nederland een aanslag plande

ea35b20b2bf11c3e81584d04ee44408be272e1dd1eb5164591f4 640 terror

Er is al veel geschreven over de arrestatie van 7 islamitische terroristen die in Nederland een grote aanslag plande. Maar eigenlijk zegt de bovengenoemde zin alles, ze wilde zoveel mogelijk slachtoffers maken.

Gelukkig hebben ze de kans niet gekregen. Deze zin geeft het complete beeld van alles waar de politieke islam voor staat. Moord, geweld, bloeddorst, en onverdraagzaamheid. Het is de gebruikelijke oorlogsverklaring van deze vijandelijke elementen, die onze samenleving hebben geïnfiltreerd, met bevelen die direct uit de koran komen.

Deze keer zijn ze niet geslaagd, maar hoeveel van dit soort figuren lopen er nog rond, met exact dezelfde plannen? Deze vraag kan niemand beantwoorden, want sinds Merkel alle grenzen in Europa open liet zetten, zijn er zonder twijfel ontelbare terroristen meegelift op de vloedgolf van migranten.

Maar dat is nog niet eens het enige probleem. De verdachten die nu zijn opgepakt zijn deels al eerder voor de rechter geweest, in verband met aan terrorisme gelieerde misdaden. Toch waren zij in Nederland op vrije voeten, en hadden alle kans om hun moordcampagne te plannen. Dat dit niet is gelukt is prima, maar het is  niet het belangrijkste punt. Waar het om gaat is dat dit soort figuren, die duidelijk een gevaar zijn voor ons allemaal, hier niets te zoeken heeft.

Toch lijkt de overheid zich niet in te zetten om terreurverdachten buiten de grenzen te werken. Steeds wordt er weer een juridisch handigheidje gevonden om uitzettingen te verhinderen. We blijven het zeggen; de overheid houdt de islamisten de hand boven het hoofd, zelfs als dit ten koste gaat van de veiligheid van de eigen bevolking. In Duitsland zijn zelfs tussen de 600.000 en 850.000 als gevaarlijk geldende migranten gewoon verdwenen. Hoeveel er hier in Nederland kwijt zijn weet niemand, omdat dit soort cijfers nooit wordt gepubliceerd.

We moeten trouwens nog wel eerst zien of de beweringen van de overheid, dat er een terroristische aanslag gepland was ook kloppen. Er zitten namelijk een paar vreemde kanten aan de zaak. Toen men afgelopen week toesloeg waren er al snel filmpjes van de invallen overal in de media te vinden. Het lijkt er dus op dat journalisten getipt waren. Ook werd er heel stelling beweerd dat men alle verdachten in handen had. Die garantie kan bijna nooit gegeven worden, want een paar contacten kunnen altijd door het net heen glippen. Toch bleef men bij de bewering dat het gevaar nu voorbij was. Hoe kunnen we dit verklaren?

Natuurlijk kunnen we alleen maar speculeren, want de echte feiten zullen we nooit kennen. Maar het lijkt er wel enigszins op dat de geschiedenis van de zogenaamde Hofstadgroep zich heeft verhaald. De westerse geheimdiensten zijn vaak bezig met het sturen van islamistische terroristen, dat is een verkleinde versie van wat de Amerikanen internationaal doen. De terroristen laten zich meestal rustig sturen tot ze hebben wat ze nodig hebben. Daarna gaan ze zelfstandig verder, wat natuurlijk voor enorme paniek zorgt bij de zogenaamde “handlers”.

De operatie van vorige week lijkt een beetje op dit soort paniek. Na de aanslag in Amsterdam had men natuurlijk ook een succesje nodig. Het is speculatie, maar uitsluiten kunnen we het niet. Laten we eerst maar eens zien of iemand daadwerkelijk in staat van beschuldiging wordt gesteld.

Overigens doet dit niets af aan de motieven van de terroristen. Welk doel zij voor ogen hebben is meer dan bekend. Dat er nieuwe pogingen zullen komen, is bijna zeker. De westerse overheden denken dit soort figuren voor eigen doeleinden te kunnen gebruiken, maar dat loopt bijna altijd fout af. Blijkbaar wil of kan men dit niet begrijpen.

Gelijktijdig zien we ook de naïviteit van het publiek. Na de arrestaties van vorige week spraken buren hun verrassing uit.

“Het waren toch zulke aardige jongens, en altijd rustig en vriendelijk.”

Men kent de mentaliteit van het midden oosten en Noord Afrika niet. Vriendelijk of rustig zijn betekend in deze cultuur helemaal niets. Een vriendelijk persoon kan een minuut later met een mes klaar staan, of een bom af laten gaan tijdens een concert vol vrouwen en kinderen. Wie de slachtoffers zijn maakt ook niet uit, als het maar om “ongelovigen” gaat.

Toch willen de overheid, en de Multi-Culti ideologen dit niet zien. Men weet waar de moskeegebouwen van de salafisten staan. Men weet ook wie hier in en uit gaan. Toch laat men begaan.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9418680924 195cd30b29 putin1

De constructie van het nieuwe ‘IJzeren Gordijn’ vordert met rasse schreden

Putin Soros 600x375

De Russen hebben het gedaan klucht: Russische spionnen plegen hackaanval OPCW