in , ,

Fijn, nog meer controle! Minister wil reservering restaurant gebruiken voor opsporing corona

Minister De Jonge (Volksgezondheid) wil de reserveringsgegevens van horecagelegenheden, zoals naam en contactgegevens, gebruiken om contacten van een coronapatiënt te kunnen opsporen.

Dat schrijft de minister in een brief aan de Tweede Kamer. Privacy First is kritisch op de plannen en noemt ze zorgwekkend.

De Jonge: ,,Met deze gegevens kunnen GGD’s klanten informeren over het feit dat iemand met corona in de betreffende horecagelegenheid is geweest en hen adviseren over welke maatregelen er getroffen dienen te worden.”

Klanten moeten wel expliciet toestemming geven aan de horecaondernemer om deze gegevens te delen met de GGD, mocht er zogeheten bron- en contactonderzoek plaatsvinden na een coronabesmetting.

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stop de NWO !!!
9 maanden geleden

Dit is symptoombestrijding. ik heb de NL overheid nog met geen woord horen praten over het uitzoeken hoe dit virus is kunnen ontstaan, Niet wie er achter zitten, Niet of opdracht gegeven is samen met andere landen om alles tot de bodem uit te zoeken…. NIets heb ik gehoord over vreemde praktijken van Bill Gates of Agenda 21. Ik heb ook niets gehoord over goede middelen zoals vitamine C, vitamine D, HCQ met Zn of dat soort middelen. Ook heb ik niets gehoord over 5G straling die veel klachten veroorzaakt en mogelijk de bron is achter het Corona virus.

Maar wel hoor ik dat de minister iedere burgers dag in dag uit overal wil volgen. En met een ongelooflijk lading van allerlei beperkingen van de vrijheid van mensen. Dit stinkt aan alle kanten naar een Orwell 84 maatschappij.
Het is de hoogste tijd dat burgers wereldwijd wakker worden en deze satanische NIeuwe Wereld Orde met de grond gelijk maken.

Walgelijk !!!

Sjouke Geurs
9 maanden geleden

De gekte ten top,..

Mondkapjes,… of verberg je identiteit !!! of is het…..verberg de Mens???

Iedereen die (beroepsmatig) bekend is met therapievormen,.. weet dat men zelfs geen snor of baard mag dragen,.. bij de Betere therapie!!!
Zodat men zich niet het gevoel kan geven dat men zich verbergen kan !!!

En wat doen ze nu?

De standaard Nederlander bestaat,… en die heet Mondkapje!!!

Wilma
9 maanden geleden

De dictatuur van die criminelen wordt steeds erger. Onze privacy en vrijheid wordt ons steeds verder ontnomen. Straks komen ze ook nog met een verplicht digitaal vaccinatiepaspoort. Heb je dat niet, mag je niet trouwen, geen winkels meer in, je kinderen mogen niet naar school en noem maar op. Als dit geen massale schending van de mensenrechten is dan weet ik niet wat wej.

Overheden en WHO hebben Covid-19-beleid bedacht op basis van verdachte gegevens van een klein Amerikaans hoax bedrijf

Het failliet van de Nederlandse rechtstaat, democratie en haar incompetente bestuur