in

Het failliet van de Nederlandse rechtstaat, democratie en haar incompetente bestuur

De dood van George Floyd onder de knie van een politieagent heeft in de Verenigde Staten geleid tot massale volkswoede en de rellen en plunderingen die je daarbij zou verwachten. De troebele context van politieke belangen aldaar terzijde is de oppervlakkige tegenstelling van zwart tegen wit er één die veel losmaakt bij de bevolking, zo ook hier in .

Uit solidariteit trok men dus ook hier de straat op om op de Dam te Amsterdam te verzamelen voor een demonstratie die zo groot werd dat men onmogelijk nog anderhalve meter afstand tot elkaar kon houden.

Na alle noodkreten van ondernemers die in financiële nood zijn geraakt dankzij de maatregelen, alle boetes die zijn uitgedeeld aan mensen voor het schenden van de regels en alle mensen die onder hartverscheurende omstandigheden afscheid van hun geliefden hebben moeten, waren de beelden uit de hoofdstad een klap in het gezicht voor eenieder die zich zo plichtsgetrouw aan de maatregelen heeft gehouden de afgelopen maanden.

Had burgemeester Halsema de demonstratie moeten beëindigen, met mogelijke chaos en rellen tot gevolg? Was de ‘driehoek’ daadwerkelijk slecht geïnformeerd en zo ja, wie is er verantwoordelijk voor deze incompetentie, of wordt er met twee maten gemeten?

Wat de antwoorden op deze vragen ook mogen zijn, het is moeilijk te bedenken hoe deze iets anders zouden kunnen aantonen dan het failliet van de Nederlandse rechtstaat en haar incompetente bestuur.

Links:

Halsema over Dam-protest: we beschikten niet over de juiste informatie: https://nos.nl/artikel/2335987-halsem…

Halsema zou demonstratie op de Dam met kennis van nu hebben verplaatst: https://www.nu.nl/binnenland/6055410/…

Biden staff donate to group that pays bail in riot-torn Minneapolis: https://www.reuters.com/article/us-mi…

Bret 19th DarkHorse Podcast Livestream: Our Descent Into Madness and What to do About it: https://youtu.be/8nUC62gQ7U0

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
8 maanden geleden

Moeten we dan ook maar eens alle regels en wetten aan onze laars lappen, iedere keer dat een neger een blanke vermoord, want daar hoor je die relschoppers niet over

Jantje
8 maanden geleden

Tja, dan moeten we bedrijven van negers gaan plunderen en dan zijn we snel klaar.

Aanpassen aan de westerse cultuur of NU naar huis !!!
8 maanden geleden

Merkel zegde toe dat artsen, chirurgen en ingenieurs naar de EU zouden komen …. maar nu hebben we mensen gekregen die analfabeet zijn, die het westen haten, die nooit zullen integreren en hun onkunde afreageren op de westerse bevolking die ook nog eens opdraait voor alle kosten.

Ondanks deze complete mismatch weet de NL overheid niet anders te doen om werkelijk alles in het werk te stellen om het deze mensen tevreden te stellen en gaat zelfs zover dat de NL bevlking zich moet aanpassen aan de migranten. Dit is compleet krankzinnig en totaal onacceptabel voor de autochtone bevolking met enig verstand.

Er is maar een oplossing: of de migranten gaan heel hard werken en zich aanpassen aan de westerse cultuur of zijn met de eerste boot terug naar huis. Er is geen andere oplossing.

Fijn, nog meer controle! Minister wil reservering restaurant gebruiken voor opsporing corona

Pak de popcorn maar: Vrijgegeven appverkeer Halsema-Grapperhaus: ‘Je zet me in de kou’