in , ,

‘2018 wordt het jaar van de lang verwachte nieuwe wereldmunt’

Op blockchain/bitcoin tech gebaseerde digitale wereldmunt moet contact geld uiteindelijk geheel gaan vervangen – Centrale Wereldbank voorloper van Centrale Wereldregering


Volgend jaar is het 30 jaar geleden dat The Economist de invoering van een wereldmunt in 2018 aankondigde. De technologie ervoor werkt inmiddels, en wordt steeds grootschaliger toegepast.

Het is de afgelopen jaren al vaker voorspeld, maar nu lijkt het er dan toch echt van te gaan komen: de invoering van een nieuwe wereldmunt. Beter omschreven: digitale wereld valuta, want het is niet zo dat we onze euro’s zullen moeten omwisselen voor nieuwe munten en biljetten. Naar alle waarschijnlijkheid worden bestaande valuta zoals de Amerikaanse dollar, de euro, de Chinese yuan, de Japanse yen, het Britse pond etc. gekoppeld aan een alomvattende, vooralsnog uitsluitend digitale wereldvaluta. Daarmee zal er een einde komen aan de status van de dollar als wereld-reservemunt.

Financieel analist Brandon Smith (Alt-Market.com) heeft het over het ‘economische eindspel’ (End Game), waar hij in 2014 een uitgebreid artikel over publiceerde. Dat handelde over een financiële ‘Nieuwe Wereld Orde’ die zal worden opgericht op de toekomstige puinhopen van het huidige systeem, dat in 2017 inderdaad op zijn laatste benen lijkt te lopen. Volgens een almaar groter wordend leger collega analisten zal dat uiterlijk volgend jaar in een ongekende nieuwe crisis uitmonden.

IMF/SDR valuta ‘mandje’

De globalisten mikken op een compleet gecentraliseerde, wereldwijde financieel-economische structuur, met één centrale bank voor de hele planeet. De reservemunt status van de dollar verdwijnt, en alle belangrijke valuta gaan in een SDR (Special Drawing Rights) ‘mandje’. Zodra dit systeem eenmaal functioneert, wordt er toegewerkt naar het volgende doel: een centrale wereldregering.

Het globalistische magazine The Economist plaatste al in 1988 het artikel ‘Maak u klaar voor de Phoenix’. Dat was de verzonnen naam van een nieuwe wereldmunt, die in 2018 zou moeten worden ingevoerd. Volgens Smith zat er meer dan enkel speculatie achter de tijdlijn van destijds 30 jaar. ‘Het is duidelijke dat de globalisten deadlines hebben, en van plan zijn zich daar aan te houden.’

China en Rusland doen volop mee

Het loslaten van de dollar is inmiddels in volle gang. China gaat oliecontracten in de eigen yuan afhandelen, en sloot eerder met Rusland (en enkele Zuid Amerikaanse landen) handelsovereenkomsten die niet langer de dollar als reservemunt gebruiken, maar de yuan en de roebel.

Smith wijst het door velen aangehangen idee dat Rusland en China niet mee willen doen met de Nieuwe Wereld Orde, resoluut van de hand. Beide landen werken volop mee met het IMF en de BIS bank (de centrale bank der centrale banken), en hebben nauwe banden met het internationale megabanken kartel, met beruchte namen zoals Goldman Sachs en JP Morgan.

Überglobalist George Soros verklaarde al in 2009 dat China in de Nieuwe Wereld Orde de nieuwe economische motor wordt, en in dat opzicht de plaats van de VS zal innemen. Dat betekent echter niet dat de yuan de dollar gaat vervangen. De Russen en Chinezen willen weliswaar van de speciale status van de dollar af, maar deze net als de machtige bankiers vervangen door het eerder genoemde IMF / SDR ‘valuta mandje’, de digitale wereldmunt waaraan alle valuta moeten worden gekoppeld.

Gebaseerd op blockchain/bitcoin

Wat in 2014 nog niet duidelijk was, is dat 3 jaar later wel: de komende wereldmunt wordt geheel digitaal, en moet op termijn al het contante geld gaan vervangen. De technologie hiervoor wordt inmiddels breed toegepast (blockchain, de basis van o.a. bitcoin). De nieuwe wereldmunt zal in veel opzichten op bitcoin lijken en als zodanig gaan functioneren.

Dat bankiers nu forse kritiek op bitcoin hebben, is volgens Smith slechts schijn. In werkelijkheid vinden ze de technologie fantastisch, maar willen die wel exclusief voor zichzelf reserveren.

Wereldmunt is er feitelijk al, maar bijna niemand heeft het door

Feitelijk is de nieuwe digitale wereldmunt er dus al, betoogt Smith, al hebben nog maar heel weinig mensen dat in de gaten. Het betekent dat het nieuwe financiële systeem op ieder moment kan worden ingevoerd, en dat moment, hoogstwaarschijnlijk tijdens een (geplande) grote crisis –die kan ontstaan zodra de rente weer gaat stijgen-, alleen om deze reden heel dichtbij is gekomen.

‘Veranderingen waarvan wij denken dat die heel abrupt tijdens historische crisis kwamen, waren heel vaak helemaal niet zo abrupt,’ vervolgt Smith. Aan bijna alle financiële crises ging een jaren- en soms decennialang proces vooraf, waarin het bestaande systeem steeds meer barsten en scheuren begon te vertonen. ‘Als je 10 jaar terug in de tijd zou reizen en aan de gewone man zou uitleggen wat er nu gaande is, zou hij waarschijnlijk de spot met je drijven. Toch zijn die dingen nu algemeen geaccepteerd, of worden als onbelangrijk genegeerd. De tijd is kort, en een korte aandachtsboog is de vloek van de vrije samenleving.’

‘Het skelet van de Nieuwe Wereld Orde economie ligt recht voor ons. De triggers voor deze explosieve verandering zijn reeds geplaatst. Wat mij zorgen baart is of de massa het wel in de gaten zal hebben als deze veranderingen en de daarop volgende crisis realiteit worden.’

(1) Alt-Market via Zero Hedge

Lees ook eens verder bij de Bron: xandernieuws.punt.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ben Wakker
3 jaren geleden

De hele zaak heeft een zeer lange geschiedenis die teruggaat tot een conflict in de oudste geschiedenis van de mens (tussen Annunaki – Enlil en Enki). De zaak kan worden samengevat als dat er is een groep Annunaki vertegenwoordigers die namens Enlil probeert de mensheid op alle mogelijke manieren te kleineren en ze blijvend als slaven te behandelen en te voorkomen dat de mensen massaal wakker worden en weten wie ze werkelijk zijn. Dat is die groep uitstekend gelukt (koningshuizen, banken, multinationals). De schade, pijn, ellende, verdriet over de geschiedenis van de mense is met geen pen te beschrijven. Financiele crises, false flag operaties (9/11, Fukushima), HAARP, oorlogen, uitbuiting door banken via fractionele reserve (dus gratis geld printen door banken, chemtrails, geschiedverfalsing, GMO, pharma industrie etc alles wordt gecreerd door deze groep. Raad wie er achter IMF, BIS, Wereldbank, Nieuwe Wereld Orde zitten … Alleen worden de burgers nu massaal wakker en beseffen wie deze elite werkelijk is en wat zij met de mensen van de wereld voor heeft.

Advertentieboeren lachen om cookiewetten, zo verberg je je voor browser-fingerprinting

Update Staatsgreep VS: Niet genoeg animo