in , , ,

Geert Wilders vs Rutte: ”Het is oneerlijk naar die Nederlander!” ★ 750 miljoen EU

Debat: Europese top van 19 juni 2020.
Tweede termijn + Derde termijn.

“Rutte heeft zijn handtekening vorig jaar al gezet daar in Brussel voor die EU giften. Dit is allemaal een wassen neus, een toneelstukje van het kabinet.”


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NEXIT en Weg met globalist Rutte !!!!
8 maanden geleden

Wilders heeft helemaal gelijk !!!! Want die landen die een tekort hebben vinden het allemaal wel prima dat Nederland wel even de portemonnaie trekt. Nederland is een heel duur land en voor dat geld krijg je verdomd weinig en je woont op een postzegel.
Ik kom regelmatig in Spanje en ik denk er hard over om naar Spanje te verhuizen, want ik pas er voor om alles te betalen en er weinig voor terug te krijgen.

Het principe van een EU natie met een gemeenschappelijke munt staat klopt van geen kanten. Nederlandse burgers zijn in de afgelopen 20 jaar qua inkomen achteruit gevlogen. De EU is niet in het belang van de burgers !!!! Integendeel. Banken en grote corporaties vinden het allemaal prachtig, maar de werkers in Nederland betalen dat met te lage lonen !!!!

Wilma
8 maanden geleden

NEXIT en wel heel snel

NL en EU op weg naar totaal failliet
8 maanden geleden

Dat maakt precies duidelijk dat een gemeenschappelijke munt niet werkt. Spanje en Italie hebben hogere werkloosheid omdat ze niet kunnen concurreren met de Noordelijke landen en die wordt het best bestreden met een lagere koers van hun locale munten in Spanje en Italie. Maar dan gebeurt dus niet want we zitten met een vaste Euro die heel handig is voor bedrijven en banken maar helemaal niet goed is voor de burgers. En het is ook niet eerlijk !!!
Door nu de Nooderlijke landen te laten betalen voor de werkloosheid in Italie en Spanje is natuurlijk je reinste onzin. De hardwerkende NEderlander kan nu niet naar de zon die hij in alle opzichten verdiend heeft en de Italiaan en Spanjaard zitten heerlijk op terrasje en nemen nog een drankje van “onze gekke Mark”.

Het is een vuile rotstreek die de corporaties en banken ons geleverd hebben en de bevolking doet er goed aan er alles aan te doen om deze Rothschild EU weg te krijgen. Inclusief corporatie gladaal Rutte …

Burgeroorlog in Frankrijk: militairen vallen Dijon binnen – media zwijgen

China, India, Noord-Korea, Zuid-Korea, Israël en Turkije zijn allemaal op weg naar oorlog