in ,

Geld klotst tegen de plinten: Kamerleden brengen werkbezoek aan Vietnam

Een groep van acht Tweede Kamerleden brengt van zondag tot en met volgend weekend een werkbezoek aan Vietnam. Het gaat om Kamerleden uit de vaste Kamercommissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

De Kamerleden willen zich in Vietnam op de hoogte stellen van de politieke en economische situatie in het land en zien hoe de overgang verloopt van een hulprelatie tussen en Vietnam naar een handelsrelatie. In de hoofdstad Hanoi spreken ze onder meer met politici en vertegenwoordigers van internationale organisaties.

De handelsbetrekkingen tussen Nederland en Vietnam zijn naar verhouding intensief. Van alle -lidstaten is Nederland de grootste investeerder in Vietnam en de derde handelspartner. 120 Nederlandse bedrijven zijn in het land actief.

via Telegraaf.nl.

Foto via EU Humanitarian Aid and Civil Protection


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anis Sweeters
6 jaren geleden

Laten ze eerst maar eens een werkbezoek brengen aan hun eigen volk, waarvan het merendeel aan het gas ligt. Ziekenfondspremie gaat weer flink omhoog in 2015, alles wordt weer duurder, meespelend de boycot van Rusland, Brussel gaat ons meer kosten…je wordt er echt depri van. En wij maar onze knip trekken voor derde wereld landen die al eeuwen in de problemen zitten. Ik gun iedereen in deze wereld het beste toe, geen oorlog, geen honger, geen dorst, maar zo langzamerhand beginnen wij zelf een ontwikkelingsland te worden, als het zo doorgaat. De eerste zorg is het verdwijnen van dit spookkabinet Rutte, dat zal heel veel uitmaken. Stem daarnaast nooit meer op de PVDA want die kruipen tenslotte toch in de reet van Rutte!!!

Chantage van banken als GB EU verlaat: ‘Banken VS bereiden vertrek uit Londen voor’

De oorlog tegen de armen