in ,

Gemeentelijke heffingen omhoog? Dankzij het kabinet!

De stijging van de gemeentelijke heffingen – gemiddeld met 4,4% – gaat weer hard inhakken op uw koopkracht, maar zult u in de inflatiecijfers niet terugvinden.

Want voor de tellen die cijfers niet mee. Ze worden geacht inflatoir neutraal te zijn – wat herkenbaar een drogredenatie is, want dat dit niet waar is weten ze bij het CBS ook wel.

Wat veroorzaakt die grote stijging in de gemeentelijke belastingen precies? Allereerst de klimaathoax en gevolgen als de energietransitie.

Vooral de afvalstoffenheffing en reinigingsrechten stijgen naar verwachting sterk, met gemiddeld 10 procent tot 2,2 miljard euro. Dat is de grootste stijging in 26 jaar. Volgens hoofdeconoom van het CBS Peter Hein van Mulligen ligt dat aan twee zaken.

“De kosten van afvalverwerking en scheiding van afval zijn gestegen, maar daarnaast zijn de opbrengsten van de verkoop van gerecycled glas, plastic of staal gedaald.”

Gemeentelijke heffingen

Dat is derhalve een direct gevolg van kabinetsbeleid. Dat dit op deze wijze onder de radar van mensen doorgaat die letten op de gevolgen van dat klimaatbeleid was niet onverwacht, maar het stoort wel uw persoonlijk financieel beleid.

Dat geldt evenzeer voor de tekorten van de gemeenten als gevolg van lange jaren bezuinigen:

Lees verder bij de bron: Veren Of Lood


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MachiVelli
1 maand geleden

de huidige ellende begon
op. 11/9-2001

Alschaffen van de samenleving

Intrede individualische
maatsvhappij
Tevens intrede
3 grote psychiatrische storing – gedragen door stress en angst

Gooi weg die maskers !!!
1 maand geleden

Het is stuitend te zien hoe de wereld en de landen van binnen uit wordt gesloopt en dat de burgers slachtoffer zijn van een ondergrondse samenzwering door de JNWO. Maar blijkbaar zijn er nog steeds te weinig burgers die zien wat er aan de hand is of die het niet geloven.

https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2021/01/latest-david-icke-q-anon-is-a-psyop-wake-up-people-dot-connector-must-video-3562929.html

Covid-antilichamen uit Zweden: de coronagrafiek waarvan ze niet willen dat u deze ziet

Hugo de Jonge: 2 leugens en 1 schandaal binnen 30 seconden