in ,

Getuige bedreigd na verhoor over dubieuze financiering moskeeën

Engin_Akyurt / Pixabay

Deskundigen hebben deze week in een speciale commissie van de Tweede Kamer gewaarschuwd voor buitenlandse financiering van Nederlandse moskeeën.

Een van de ondervraagden, Hajer Harzi, is naar aanleiding van haar verhoor bedreigd.

Harzi vertelde woensdag tegenover de commissie dat ze van dichtbij meemaakte hoe haar moskee (Al Houda in Geleen, red.) was overgenomen door salafisten.

“Ik heb een zware nacht achter de rug”, reageert Harzi in Op1

“Ik was nog niet eens thuis of ik kreeg het eerste filmpje doorgestuurd van mijn dochter. Een drietal jongens was te zien, waarvan één in allerlei talen roept dat kogels zo besteld zijn.

We zouden Joods of ongelovig zijn, en onze vereniging is een kerk of een synagoge. Dat filmpje hebben ze naar mijn kind gestuurd, die in haar examenjaar zit.”

Ook op Facebook zijn lelijke dingen gezegd, vertelt Harzi. “Ik als volwassene kon het naast mij neerleggen, maar mijn kind niet.”

Lees verder bij de bron: wnl.tv


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lady
1 jaar geleden

Dit is dus o.a. waar ik op doelde in mijn reactie op De Grijze Wolven. Een ‘insider’ van de Moslim gemeenschap die de moed heeft om openheid van zaken te geven.
De Regeringsleiders zitten als ‘schapen’ te luisteren en het zal mij niets verbazen als men haar verhaal afzwakt. Hopelijk wordt men nu wakker en stopt men met het financieren van deze extreme groeperingen in Nederland!
Ik hoop van harte voor deze dame dat zij geen nadelige gevolgen van haar moedige houding hoeft te ondervinden, want de eerste dreigingen zijn al geuit. BRAVO DAME ????????

Koopkracht! Recordhoge waterschapsbelasting door natte winters en droge zomers

Anno 2020 is bitcoin een ideaal betaalmiddel voor domme criminelen