in ,

Islamisering: Amsterdamse wijk geteisterd door islamitische gebedsoproep, ook in de nacht ….

Screenshot Twitter

Een hele Amsterdamse wijk wordt sinds een paar weken geteisterd met een zeer luide oproep tot bekering tot de islam vanuit de lokale moskee Taibah.

In de lokale pers spreekt een buurtbewoner over een vijfdaagse gebedsoproep en een volume dat zo hard is dat het door de hele wijk en omstreken te horen valt.

Het heeft geleid tot talloze klachten van wijkbewoners, waarop nu vertegenwoordigers van stadsdeel Zuidoost – waar de moskee zicht bevindt – met de herriemakers in gesprek gaan.

Er is bij deze moskee gekozen voor een ‘versterkte gebedsoproep’, duidelijk onderdeel van verder provocaties van de islam in , waarover ReactNieuws begin april al berichtte.

Deze moskee in gaat nog een stukje verder door zelfs in de nacht oproepen doorheen de wijk te laten galmen.

Vanwege de vrijheid van godsdienst is deze oproep in Nederland gewoon toegestaan, wel kunnen gemeentes …..

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
1 jaar geleden

Dus, dat satansgebroed mag dag en nacht geluidsoverlast geven en als wij een deur hard dichtslaan staat politie aan de deur. Trouwens, Islam is geen religie, maar een gewelddadige ideologie

Rob De Jong
Antwoord aan  Wilma
1 jaar geleden

wij moeten vanaf 22 uur stil zijn geen last zijn voor anderen wat is dit voor krom land , lawaai is lawaai ook al gooi je het over godsdienst vrijheid het is lawaai, en het is zeker weten provocatie , van die gasten

Duidelijk naar moslims dringend gewenst
1 jaar geleden

Amsterdam wil graag een stad van de vrijheid zijn … Maar vrijheid betekent niet dat je bij alles je eigen gang kunt gaan. Als iedereen rekening houdt met elkaar dan kan dat best. Mensen van allerlei nationaliteiten in Amsterdam doen dat al eeuwen zo. En dat heeft tot voor kort zo gewerkt.

Deze situatie dreigt te worden verstoord door moslims die menen dat zij moeten kunnen doen wat zij willen. Het is een vervelende trek van moslims (veelal Marokkanen) dat zij op alle mogelijke manieren proberen continu de grenzen op te zoeken. Is het dan een verrassing dat moslims overal met de nek worden aangekeken?

De overheid denkt met pappen en nat houden de problemen te kunnen oplossen maar met 60 jaar ervaring en honderden miljarden investering in een bodemloze put moet toch wel duidelijk zijn dat dat niet werkt. Pim Fortuyn had in 2001 al volkomen gelijk.

Nu de overheid zo sterk in gebreke blijft is het nodig dat de burgers van Nederland een keer heel duidelijk zijn: zij willen dat moslims die niet willen integreren en niet willen aanpassen terug gaan naar hun vaderland. De Nederlandse burgers zijn de eindeloze overlast en geweldplegingen meer dan zat. En dat heeft allemaal niets met racisme te maken.

Rob De Jong
Antwoord aan  Duidelijk naar moslims dringend gewenst
1 jaar geleden

nee het racisme ligt bij hen , zij discrimineren de boel , wij mogen niets zeggen maar wij moeten steeds horen dat we ongelovigen zijn en Nederlandse vrouwen aanspreken over hun kleding dracht terwijl ze eerst even een tijd lopen te geilen gaan ze erna met een telefoon filmen om het maar even duidelijk te maken , dat zijn racisten

Shadow1100
1 jaar geleden

Aangeboden op Marktplaats t.e.a.b.:
Een mooi vlak land voor de helft gelegen onder de zeespiegel. Vroeger genaamd Nederland, binnenkort Nederrabia geheten met de hoofdstad Islamsterdam, dan deel uitmakend van het grotere toekomstige Eurdistan!
Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden en bevolkt door mensen die de Nederlandse taal machtig waren en hun cultuur hoog achtten.
Sinds meerdere decennia zeer geliefd bij arabisch sprekend volk, mensen met een licht getinte of donkere huidskleur en andere al dan niet illegale asieleisers en crimigranten.
Werken, je gedragen en enigszins aanpassen is echt niet noodzakelijk.
Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg, gratis scholing voor u en al uw over te laten komen familieleden.
De door u alhier gepleegde sexuele-, gewelds- en vermogensdelicten gericht tegen de autochtone bevolking worden met de mantel der liefde bedekt vanwege een bij u te constateren lage bloedsuikerspiegel, veroorzaakt voor, tijdens of na de ramadan. Daarnaast krijgt u allen de mogelijkheid om, op kosten van de Nederlandse belastingbetalers, minstens 1 maal per jaar naar het land, waaruit u destijds uit onveiligheid bent “gevlucht”, op vakantie te gaan om de door u in armoede achtergelaten nooddruftige familieleden, zoals de hulpbehoevende zwakke opa’s en oma’s te bezoeken.
De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen, zoals nu al in vele wijken het geval is. Mochten er zich toch nog autochtonen op straat bevinden, zullen deze door de verplichte islam-kleding niet meer als zodanig herkenbaar zijn. Mannen hebben allemaal verplichte gezichtsbeharing en van de vrouwen zijn alleen nog de ogen nog te zien.
Turks en arabisch worden de officiële landstalen en het Nederlands zal slechts nog enige jaren worden gedoogd en daarna streng verboden.
Christelijke feestdagen, zoals bijvoorbeeld Pasen, Pinksteren, Hemelvaart en Kerstmis, en nationale gebruiken, zoals Sinterklaas met “zwarte” Piet, worden afgeschaft.
Het begin is daar al mee gemaakt. Pasen heet nu al voorjaarsfeest en Kerstfeest wordt winterwende genoemd. Deze benamingen verdwijnen ook binnenkort. Over zwarte Piet hoeft al niets meer gezegd te worden.
Het Wilhelmus wordt vervangen door het arabische lied مَــوطِــنِــي مَــوطِــنِــي .
De enige toegestane en verplichte feestdagen zijn de ramadan, het offer- en het suikerfeest. De voor u verplichte jaarlijkse pelgrimstocht naar mekka wordt door de Staat betaald. Alle Nederlandse kerken zullen worden gesloopt of worden omgebouwd en gebruikt als moskee.
Varkens worden niet meer in het land toegelaten en al de gerechten met varkensvlees worden van de menukaarten in de restaurants verwijderd. In de plaatselijke cafés wordt geen alcoholhoudende drank meer te verkrijgen zijn.
De huidige wetgeving zal worden vervangen door de sharia en de hadith.
De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet.
Het onderwijs mag nog slechts plaatsvinden op scholen met islamitische leer. De enige partijen waar nog op gestemd kan en mag worden zijn Denk en D66(6). De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat van die twee D(ictatuur)66 al helemaal niet (meer) te vertrouwen is…….
Andere politieke partijen en/of oppositiegroeperingen zijn ten strengste verboden.
De huidige democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute dictatuur bestuurt door de zichzelf benoemde kalief Kuzu. Deze kalief regeert vanuit Denhagistan via een ministerraad waarvan de belangrijkste en best betaalde posten worden bekleed door louter vooraanstaande leden van de familie van de kalief en zijn vrindjes. Het geheel onder directe supervisie en aansturing van het potentaat erdogan en turkije.
Het Binnenhof wordt gebedsruimte voor het vrijdagmiddaggebed.
Mensen die kritiek durven te uiten op de nieuwe kalief worden geëxecuteerd, gedetineerd en/of gedeporteerd naar de inmiddels leeggelopen landen waar nu plaats genoeg is, zoals vele Afrikaanse landen.
Kalief kuzu zegt nu al dat de autochtone bewoners van Nederland maar moeten oprotten als ze de nieuwe “koeltoer” niet aanstaat. (feit)
“God-allah-machtig……. “,

P. Puk
1 jaar geleden

En de kerkklokken zwijgen!! Sharia is dichterbij dan ooit.

Jantje
1 jaar geleden

Waar blijft Rutte met zijn “de vrijheid van de een mag niet ten koste van die van een ander gaan”?

Na de boel even flink opgeschud te hebben: ‘Trump gaat financiering WHO voor heel klein deel herstellen’

Wéér 2 medici: ‘Corona-aanpak is destructief’..!!