in ,

Gòh: Onafhankelijk onderzoek ritueel kindermisbruik geblokkeerd door Tweede Kamer via stemverklaring

26031834658 e782e604be grapperhaus
Photo by EU2018BG Bulgarian Presidency

Het onafhankelijke onderzoek naar ritueel kindermisbruik werd gisteren geblokkeerd via een stemverklaring. Dit gebeurde vlak voordat de motie gisteren hoofdelijk in stemming kwam.

Mevrouw Westerveld van Groenlinks deed dit, mede namens de Christenunie, het CDA, de partij voor de dieren, VVD, SGP, partij voor de dieren, JA21, VOLT, PvdA, Bij1, D66, DENK, Omtzigt en Den Haan.

Hoewel ze uitspreekt te hopen dat er zo snel mogelijk onderzoek komt naar de aard en omvang van het misbruik, stemmen zij en andere partijen tegen de motie voor het onafhankelijk maken van het onderzoek.

Als reden hiervoor gaf mevrouw Westerveld aan dat zij en de andere partijen dit deden omdat: “deze vertragend werkt, de motie geen oplossing biedt en ze de toezegging hebben dat minister Grapperhaus het rapport direct en ongewijzigd door zal sturen aan de Tweede Kamer”.

Grapperhaus heeft namelijk zelf de commissie ingesteld, alle leden benoemd met daarbij de bevoegdheid om alle leden naar eigen inzicht te ontslaan of te schorsen.

“We weten dat het georganiseerde kindermisbruik in Nederland plaatsvindt en dat dit soms zeer sadistische trekken heeft.” – Westerveld, Groenlinks

Slachtoffers van dit kindermisbruik, hulpverlening en rechtsvertegenwoordigers vinden dit onacceptabel. Een dergelijke commissie dient immers onafhankelijk te zijn.

Vooral omdat hooggeplaatste ambtenaren van datzelfde ministerie …..

Lees verder bij de bron: LNNmedia

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1006886

DroneNation was een complot: Eerste stap naar een landelijk dekkend netwerk van ‘beveiligingsdrones’

bananenrepubliek2

Geeft echt vertrouwen: Overheid voldoet na jaren nog altijd niet aan afspraken voor e-mailbeveiliging