in , , ,

Geen rectificaties voor meer dan 2 jaar, dag in dag uit brengen van fake news over Russiagate

6306794637 fee26f67ce MSM e1451554586326

Ongelofelijk als je ziet wat de reacties zijn op het rapport van Mueller over de verbintenis tussen Trump en de Russen en daarmee de manipulatie van de presidentsverkiezingen in 2016. Geen rectificaties in de reguliere westerse media, nee men liegt ‘gewoon’ door over de rol van Rusland.

Het eerste dat men in de reguliere media meldt na het bericht dat Mueller weliswaar geen bewijzen heeft gevonden voor de samenwerking met Rusland, maar dat dit niet zegt dat Trump en Rusland onschuldig zijn. Gevolgd door de opmerking dat Trump nog steeds wordt verdacht van frauduleus handelen voor en tijdens zijn presidentschap.

Ongelofelijk, terwijl dezelfde media al bijna 2,5 jaar lang, dag in dag uit lieten weten dat Rusland de presidentsverkiezingen heeft gemanipuleerd ten gunste van Trump.

Eén zaak hebben de reguliere westerse massamedia wel voor elkaar gekregen met de Russiagate leugens: de alternatieve media zijn door het hele Russiagate verhaal gebombardeerd tot de brengers van ‘fake news’ (nepnieuws) en desinformatie, waar men deze media steeds meer weert van het internet. Zo hebben platforms als Twitter en Facebook voor hun site al een aantal van deze alternatieve media geblokkeerd.

Als de reguliere (massa-) media hun werk als nieuwsbrenger serieus hadden genomen, had men al lang kunnen concluderen dat er geen flinter aan bewijs was voor het kwaadaardige Russiagate sprookje. Uiteraard was dit niet de bedoeling van de eigenaren van die media, plutocraten die een enorme berg geld hebben geïnvesteerd in het militair-industrieel complex en dus baat hebben bij zoveel mogelijk spanningen over de wereld, het liefst met zoveel mogelijk oorlogsvoering >> goed voor de aandelenkoers en uitgekeerde dividenden.

De publieke omroepen verdedigen eenvoudig het zieke buitenlandbeleid van de zittende regeringen, zij worden dan ook door deze regeringen betaald. (neem de publieke omroep hier en in Groot-Brittannië.)

Vanmorgen op BNR de wekelijkse column van Bernard Hammelburg, deze durfde anderen de maat te nemen over de mislukte Russiagate haatcampagne. Deze enorme hansworst (beter: tot levend gewekte rollade) heeft in zijn programma tot vervelens toe laten weten dat Rusland de VS presidentsverkiezingen van 2016 heeft gemanipuleerd, sterker nog: Hammelburg twijfelde niet eens aan het Russiagate verhaal en bracht het als gepasseerde geschiedenis.

Moet je nagaan: dezelfde Hammelburg durft over zijn programma op BNR, ‘De Wereld’ te zeggen dat dit het beste binnenlandse programma over het buitenland is en dat daar alleen objectief en onpartijdig wordt bericht. ha! ha! ha! ha! ha! Terugkerende gasten bij Hammelburgs De Wereld: oorlogshitser en leugenaar Rob de Wijk, de uit de politiek verdwenen VVD opperhufter en Rusland vreter ten Broeke, VVD EU grofgraaier en oorlogshitser van Baalen en plork Hubert Smeets, die het tot zijn taak heeft gemaakt Rusland zwart te maken, zelfs als er niets aan de hand is.

Objectief en onpartijdig.

Al de hiervoor genoemde figuren zijn bovendien grootlobbysten van de NAVO, de VS en het militair-industrieel complex. (er zijn meer van deze figuren, die De Wereld bezoeken met hun valse praatjes waarmee zij de waarheid zwaar geweld aandoen…) Nogmaals: objectief en onpartijdig.

Morgen heeft Hammelburg een ‘special’ over het 5 jarig jubileum van de annexatie van De Krim door Rusland, ‘objectieve en onpartijdige gasten’: opperhufter en oorlogshitser Hubert Smeets en Irak oorlogsmisdadiger de Hoop Scheffer* van het CDA.

In tegenstelling tot wat deze figuren durven te liegen over De Krim >> een Russische annexatie: heeft dit schiereiland in een door internationale waarnemers eerlijk en goed verlopen referendum massaal gekozen voor aansluiting bij Rusland, ‘niets annexatie…..’

Ter herinnering: één en ander nadat de democratisch gekozen president van Oekraïne, Janoekovytsj werd afgezet, daarvoor in de plaats werd de enorm corrupte Porosjenko geparachuteerd door de VS. Porosjenko, waartegen de bewoners van De Krim volkomen terecht nee hebben gezegd. Ofwel: niet Rusland is De Krim binnengevallen om dit schiereiland te annexeren, maar de bewoners, inclusief de overgrote meerderheid van de oorspronkelijke bewoners, kozen voor aansluiting bij Rusland.

De VS heeft de opstand en coup in Oekraïne georganiseerd en geregisseerd, Hillary Clinton betaalde dit als minister van BuZa onder ‘vredesduif’ Obama, met maar liefst 4 miljard dollar aan belastinggeld. Het was zelfs de opzet van de VS Rusland te verleiden De Krim binnen te vallen, daar haar belangrijkste marinehavens op De Krim liggen, zo had men Rusland verder kunnen demoniseren.

Helaas voor de VS, maar een groot deel van de Oekraïense bevolking (ook in het oosten van Oekraïne stemde men massaal op Janoekovytsj), moest niets hebben van de neonazi-junta in Kiev. Overigens ook de terechte opstand in het oosten van Oekraïne zou door Rusland gesteund worden, een beschuldiging waarvoor tot op heden niet één steekhoudend bewijs werd geleverd. Wel heeft Rusland een enorm aantal vluchtelingen uit Oekraïne opgenomen, mensen die door het westen werden geweigerd, hoewel de kans levensgroot was (en is) dat deze Oekraïners zouden worden vermoord door de kliek in Kiev met haar paramilitaire neonazi eskaders,……

* CDA opperploert de Hoop Scheffer liet een paar jaar geleden nog weten dat hij geen spijt heeft van het steunen en meedoen aan de VS oorlog tegen Irak in 2003, deze illegale oorlog (immers gebaseerd op doelbewuste leugens) heeft intussen aan meer dan 2 miljoen Irakezen het leven gekost.

Ongelofelijk en onverteerbaar dat de liegende oorlogsmisdadiger de Hoop Scheffer les mag geven aan hoge scholen en universiteiten……

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
donor 1553687281

Ze doen het weer: Voorlichtingscampagne nieuwe donorwet verzwijgt het automatische donorschap

unicef 1553677616

De VN is walhalla voor pedofielen: topadviseur UNICEF veroordeeld wegens verkrachten kinderen