in

Ongelooflijk!! ‘Voetbalministers’ zeggen sorry tegen Rutte en daarmee is de kous af

Het is nog maar weer eens aangetoond dat premier heel goed is in weglachen, maar wat minder in met z’n vuist op tafel slaan.

Of om ongehoorzame ministers eens fatsoenlijk op hun kop te geven omdat zij het land schofferen door tijdens de algemene politieke beschouwingen een beetje voetbal te zitten kijken terwijl hun bankrekeningen vollopen met hun bijna-Balkenendenorm-salarissen.

Onze columnist Jan Roos had het niet scherper kunnen stellen toen hij een foto twitterde van bewindslieden die lekker een potje voetbal aan het kijken waren vanuit Vak K terwijl het Kamerdebat met premier Rutte over het kabinetsbeleid nog in volle gang was.

Hij zei: “Minister van veiligheid en kijkt voetbal terwijl de wankelt. Dit land.

Als een stel ongeïnteresseerde zoutzakken hadden ministers Ferd (, Veiligheid en Justitie) en Cora van Nieuwenhuizen (, en Waterstaat) meer aandacht voor de belevenissen van een stel sporters op een grasveld dan voor het uitoefenen van hun vak.

Dit zou in vroeger tijden een enorm schandaal zijn geweest. Maar in 2019 is het wel lachen en ben je met openlijk je taak verzaken een soort held van het ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
blackpeat
1 jaar geleden

Politici: het lijkt op stront, het ruikt naar stront. Het is gewoon stront. Ze verkrachten het land en het volk. MeToo blijft stil.

blackpeat
1 jaar geleden

Politici: het lijkt stront, het ruikt naar stront, het is stront. Ze verkrachten het land en het volk, hebben zoveel minachting voor ons dat ze ook nog even hun middelvinger opsteken. En de Vernederlander blijft gewoon naar de stembus gaan, om een voorkeur stem uit te brengen door wie ze het liefst ongewenst geneukt worden. MeToo blijft ook stil.

blackpeat
1 jaar geleden

Politici: het lijkt op stront, het ruikt naar stront, het is gewoon stront. Ze verkrachten het land en het volk, onderwijl hebben ze zoveel minachting dat ze ook nog even arrogant hun middelvinger naar ons opsteken. En de Vernederlander blijft gewoon zijn voorkeur stem uitbrengen, op door wie hij het liefst ongevraagd geneukt wordt. MeToo blijft ook verdacht stil.

blackpeat
1 jaar geleden

Mocht iemand denken, die vent is gek. Dat klopt, toch blijft inloggen met “WordPress” een verhaal apart. Gelukkig is de strekking van alle drie de reacties het zelfde, ander had ik echt totaal idioot geleken.

Vrouw heeft letterlijk blauw bloed na innemen pijnstillend medicijn

Meest voorgeschreven antidepressiva helpen helemaal niet tegen depressies