in

Ongelooflijk!! ‘Voetbalministers’ zeggen sorry tegen Rutte en daarmee is de kous af

cora en ferd

Het is nog maar weer eens aangetoond dat premier heel goed is in weglachen, maar wat minder in met z'n vuist op tafel slaan.

Of om ongehoorzame ministers eens fatsoenlijk op hun kop te geven omdat zij het land schofferen door tijdens de algemene politieke beschouwingen een beetje voetbal te zitten kijken terwijl hun bankrekeningen vollopen met hun bijna-Balkenendenorm-salarissen.

Onze columnist Jan Roos had het niet scherper kunnen stellen toen hij een foto twitterde van bewindslieden die lekker een potje voetbal aan het kijken waren vanuit Vak K terwijl het Kamerdebat met premier Rutte over het kabinetsbeleid nog in volle gang was.

Hij zei: “Minister van veiligheid en kijkt voetbal terwijl de wankelt. Dit land.

Als een stel ongeïnteresseerde zoutzakken hadden ministers Ferd Grapperhaus (CDA, Veiligheid en Justitie) en Cora van Nieuwenhuizen (, en Waterstaat) meer aandacht voor de belevenissen van een stel sporters op een grasveld dan voor het uitoefenen van hun vak.

Dit zou in vroeger tijden een enorm schandaal zijn geweest. Maar in 2019 is het wel lachen en ben je met openlijk je taak verzaken een soort held van het ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bloed 1568979942

Vrouw heeft letterlijk blauw bloed na innemen pijnstillend medicijn

2270599016 6dc4b71589 zoloft e1568976729226

Meest voorgeschreven antidepressiva helpen helemaal niet tegen depressies