in ,

Grootste krant Liberia: Aids en ebola gemaakt door Amerikaanse defensie

De Liberian Daily Observer, de grootste krant Liberia, heeft een artikel gepubliceerd waarin wordt gesteld dat de Verenigde Staten het ebolavirus in een laboratorium hebben gemaakt Afrikanen ermee injecteren door middel van vaccins.

Het artikel is geschreven door dr. Cyril Broderick, voormalig professor aan de Universiteit Liberia. Hij beweert dat het ebolavirus hiv producten zijn van de Koude Oorlog. Broderick stelt dat het Amerikaanse ministerie van Defensie Afrikanen gebruikt als proefkonijn voor experimentele biologische wapens. Het ministerie zou slechts enkele weken voor de uitbraak in Guinee en Sierra Leone zijn begonnen met klinisch onderzoek met mensen.

Dr. Broderick citeert werk de Amerikaanse wetenschapper Leonard Horowitz waaruit hij opmaakt dat veel ziektes het gevolg zijn van Amerikaanse experimenten. Hij claimt dat het boek ‘Emerging Viruses’ van Horowitz bewijs levert voor het bestaan van een militair-medisch complex dat onder het mom van het toedienen van vaccinaties experimenteert met biologische wapens.

Broderick haalt fel uit naar de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en Artsen Zonder Grenzen. Volgens de oud-professor plantenziektekunde hebben zij ebola naar Afrika gebracht door middel vaccinatieprogramma’s. “Uit veel rapporten blijkt dat de Amerikaanse overheid een onderzoekslaboratorium voor biologische oorlogvoering heeft in Kenema, het epicentrum van de ebola-uitbraak in West-Afrika.”

via NineForNews.nl.

Foto via EU Humanitarian Aid and Civil Protection


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

NASA maakt potje van opsporing gevaarlijke planetoïden voor de aarde

Grafiek: de mens wordt steeds dommer