in ,

Grootste krant Liberia: Aids en ebola gemaakt door Amerikaanse defensie

14813280248 957ba0fe47 ebola1

De Liberian Daily Observer, de grootste krant van Liberia, heeft een artikel gepubliceerd waarin wordt gesteld dat de  het ebolavirus in een laboratorium hebben gemaakt en Afrikanen ermee injecteren door middel van .

Het artikel is geschreven door dr. Cyril Broderick, voormalig professor aan de Universiteit van Liberia. Hij beweert dat het ebolavirus en hiv producten zijn van de Koude Oorlog. Broderick stelt dat het Amerikaanse ministerie van Defensie Afrikanen gebruikt als proefkonijn voor experimentele biologische wapens. Het ministerie zou slechts enkele weken voor de uitbraak in Guinee en Sierra Leone zijn begonnen met klinisch onderzoek met mensen.

Dr. Broderick citeert werk van de Amerikaanse wetenschapper Leonard Horowitz waaruit hij opmaakt dat veel ziektes het gevolg zijn van Amerikaanse experimenten. Hij claimt dat het boek ‘Emerging Viruses' van Horowitz bewijs levert voor het bestaan van een militair-medisch complex dat onder het mom van het toedienen van vaccinaties experimenteert met biologische wapens.

Broderick haalt fel uit naar de Wereldgezondheidsorganisatie () en Artsen Zonder Grenzen. Volgens de oud-professor plantenziektekunde hebben zij ebola naar gebracht door middel van vaccinatieprogramma's. “Uit veel rapporten blijkt dat de Amerikaanse een onderzoekslaboratorium voor biologische oorlogvoering heeft in Kenema, het epicentrum van de ebola-uitbraak in West-Afrika.”

via NineForNews.nl.

Foto via EU Humanitarian Aid and Civil Protection cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7299795758 3c77acab7c meteor1

NASA maakt potje van opsporing gevaarlijke planetoïden voor de aarde

st11

Grafiek: de mens wordt steeds dommer