in , , ,

Gruwelijke video: ISIS waarschuwt christendom voor een aanstaande ‘zee van bloed’

‘Waarschuwing: Een boodschap ondertekend met bloed, aan het volk van het kruis – komt spoedig', is de titel van een nieuwe gemaakt door ISIS. Op de achtergrond van de banner zijn bloedrood gekleurde golven te zien. De jihadisten maken hiermee duidelijk dat hun massale slachtpartijen op christenen in het Midden Oosten –en daarna ook daarbuiten- verder zullen worden opgevoerd. In het Westen houdt men zich echter liever bezig met de kleinschalige aanslagen in Parijs en Kopenhagen, en zelfs die zijn voor de meeste Europeanen al nauwelijks te bevatten – laat staan de op stoom komende islamitische holocaust in het Midden Oosten en .

ISIS voegde de daad onmiddellijk bij het woord door 21 Koptische christenen uit op een strand in te onthoofden. Op de video van de gruweldaad is te horen hoe de christenen met het mes tegen hun keel gezamenlijk ‘Ya Rabbi Yasou' (O Mijn Heer Jezus) roepen. Begeleidende tekst van ISIS: ‘ze hielden vol om ongelovig te blijven'. Met andere woorden: ze hadden de keus gekregen om zich tot de islam te bekeren en te blijven leven, maar ze kozen er allen voor om tot de dood trouw te blijven aan hun Meester.

Sinds het met behulp van het Westen afzetten en vermoorden van de Libische leider Gadaffi worden er met steun van de en enorme hoeveelheden wapens vanuit Libië naar , Irak, en de Gazastrook gesmokkeld. Andersom zijn er een groot aantal ISIS-strijders van Irak naar Libië gereisd .

 

LET OP! het is een gruwelijke video:

http://sendvid.com/17rm25rj

Lees verder via xandernieuws.punt.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Overheidsadviseurs over voeding/obesitas worden betaald door suikerindustrie

En het doet maar raak: Dijsselbloem steunt V&D via cadeaubonnen van genationaliseerde verzekeraar ASR