in , , ,

Gruwelijke video: ISIS waarschuwt christendom voor een aanstaande ‘zee van bloed’

zeebloed

‘Waarschuwing: Een boodschap ondertekend met bloed, aan het volk van het kruis – komt spoedig’, is de titel van een nieuwe video gemaakt door ISIS. Op de achtergrond van de banner zijn bloedrood gekleurde golven te zien. De jihadisten maken hiermee duidelijk dat hun massale slachtpartijen op christenen in het Midden Oosten –en daarna ook daarbuiten- verder zullen worden opgevoerd. In het Westen houdt men zich echter liever bezig met de kleinschalige aanslagen in Parijs en Kopenhagen, en zelfs die zijn voor de meeste Europeanen al nauwelijks te bevatten – laat staan de op stoom komende islamitische holocaust in het Midden Oosten en Afrika.

ISIS voegde de daad onmiddellijk bij het woord door 21 Koptische christenen uit Egypte op een strand in Libië te onthoofden. Op de video van de gruweldaad is te horen hoe de christenen met het mes tegen hun keel gezamenlijk ‘Ya Rabbi Yasou’ (O Mijn Heer Jezus) roepen. Begeleidende tekst van ISIS: ‘ze hielden vol om ongelovig te blijven’. Met andere woorden: ze hadden de keus gekregen om zich tot de islam te bekeren en te blijven leven, maar ze kozen er allen voor om tot de dood trouw te blijven aan hun Meester.

Sinds het met behulp van het Westen afzetten en vermoorden van de Libische leider Gadaffi worden er met steun van de CIA en Turkije enorme hoeveelheden wapens vanuit Libië naar Syrië, Irak, Jordanië en de Gazastrook gesmokkeld. Andersom zijn er een groot aantal ISIS-strijders van Irak naar Libië gereisd .

 

LET OP! het is een gruwelijke video:

http://sendvid.com/17rm25rj

Lees verder via xandernieuws.punt.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
12695521965 fa5e70df03 nutella

Overheidsadviseurs over voeding/obesitas worden betaald door suikerindustrie

8413390737 5f8c0e4936 belastingparadijs1

En het doet maar raak: Dijsselbloem steunt V&D via cadeaubonnen van genationaliseerde verzekeraar ASR