in , ,

Handig digitalisering: Mysterieus OV-chip probleem treft Connexxion-klanten, reiziger betaald weer dubbel

Connexxion kampt sinds enkele weken met een mysterieus in- en uitcheckprobleem . Hierdoor wordt bij abonnementshouders soms onterecht saldo afgeschreven van hun ov-chipkaart. Het euvel dook een paar weken geleden voor het eerst op in Almere.

Bij Connexxion kwamen klachten binnen van enkele tientallen reizigers, bij wie onterecht een opstaptarief van 89 cent of reiskilometers werden afgeschreven. Toen het bedrijf de oorzaak onderzocht, breidde het probleem zich uit naar , Haarlem, de omgeving van Schiphol, , Utrecht, Nijmegen en diverse plaatsen in Zeeland.

Connexxion kan niet zeggen wanneer de mysterieuze storing precies is verholpen, maar verwacht ‘redelijk snel'. ,,Tussen nu en twee weken”, verwacht de woordvoerder. ,,Als we wisten wat het was, dan konden we het direct aanpakken. Onze IT-afdeling heeft de fabrikant uit er bij gehaald voor een oplossing voor dit unieke probleem.”

Lees verder via PrivacyNieuws

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Subsidiedief Aad Wieringa: 8 miljoen subsidie kansarme jeugd naar Porsche en vakantiehuis

Kinderen zijn maar bijhangsel van de digitalisering: Onderzoek, meer peuterongelukken sinds opkomst iPhone