in , ,

Heeft de uitvinder van Spoetnik V zojuist zijn eigen vaccin vermoord?

text

Alexander Gintsburg is de vader van Spoetnik V, het 500.000% effectieve COVID-vaccin van Rusland. Hij won onlangs ook een  trofee  als erkenning voor zijn levenslange streven naar  totale mislukking  en  griezelige zakelijke transacties .

Hij is de best beoordeelde wetenschapper op Yelp en  is directeur  van ‘s werelds toonaangevende onderzoeksinstelling’, die een opvallende gelijkenis vertoont met  een opvang voor daklozen .

Gintsburg had het allemaal – en toen gooide hij het allemaal weg.

Gewoon  kijken naar wat hij deed  om zichzelf en  zijn kostbare injectie [nadruk toegevoegd]:

Directeur van het Gamaleya Center Alexander Gintsburg riep op tot de zo spoedig mogelijke invoering van het QR-codesysteem voor vaccinatie tegen coronavirusinfectie in de Russische Federatie op federaal niveau .

“Ik sta er altijd op dat het niet alleen nodig is om QR-codes zo snel mogelijk in te voeren, maar met hun hulp om de mogelijkheden voor interactie tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden strikt af te bakenen” , zei hij zaterdag.

Gintsburg herinnerde ook aan de noodzaak om te voldoen aan epidemiologische veiligheidsmaatregelen, met name het dragen van maskers.

“Het masker beschermt vooral tegen die mensen die niet gevaccineerd zijn, die geen beschermende antistoffen hebben. En het dragen van maskers door de gevaccineerde maakt het mogelijk om de overdracht van de ziekteverwekker te voorkomen van de persoon die is gevaccineerd en die niet weet dat hij drager is naar de mensen die niet zijn gevaccineerd” , zei hij.

Laten we hier even bij stilstaan. Sluit je ogen. Laat de doorweekte woordsalade van Gintsburg in je geest marineren. (Je hebt je ogen niet gesloten, hè?)

De belangrijkste kerel van Spoetnik V zegt dat Rusland nu vaccinscheiding nodig heeft  , en hij zegt ook dat iedereen die zijn veilige en effectieve injectie heeft gekregen  waarschijnlijk een tweebenige superverspreider is die zakken coronavirus zoals Bioweapon Santa uitdeelt – zonder het zelfs maar te  beseffen .

Misschien is het tijd voor een lockdown van de gevaccineerden? Deze “mensen” zijn gevaarlijk!

Als het vaccin werkt, waarom zou je dan QR-codes nodig hebben?  Als het vaccin niet werkt – en volgens Gintsburg lijkt het niet zo goed te werken – waarom zou je dan QR-codes nodig hebben?

We zijn natuurlijk gewoon pedant. Het digitale veelabel zal elke dag tientallen miljoenen levens redden. Zoals de burgemeester van Moskou Sergey Sobyanin  onlangs opmerkte :

Je moet begrijpen dat er QR-codes worden ingevoerd zodat mensen langzaamaan wennen aan het feit dat ze gevaccineerd moeten worden.”

Iedereen moet dit vaccin krijgen, want hoe krijgen mensen zonder dit vaccin een QR-code? En als er geen QR-codes zijn, hoe zullen mensen dan wennen aan het feit dat ze het vaccin moeten krijgen? Zie je het dilemma hier?

Een laatste opmerking voordat we gaan.

In oktober 2020 werd Gintsburg geïnterviewd door  Rossiyskaya Gazeta – het waren je typische softbal-vragen van negen innings. Hier is een van die vragen:

Vraag: Trouwens, waarom heb je geen masker?

Alexander Gintsburg:  Ik ben gevaccineerd. Ik heb een hoge antilichaamtiter. Ik ben volledig beschermd en helemaal niet gevaarlijk. Al onze meisjes en jongens, alle medewerkers zijn ingeënt. En voor een lange tijd.

Haha. (Maskers zijn  trouwens erger dan nutteloos .)

De leugens zijn zo talrijk en meedogenloos – als je ze op de een of andere manier zou kunnen stapelen, zoals pannenkoeken, zou je een trap naar de maan kunnen bouwen.

Wat trouwens QR-code-beperkt is……

Lees verder bij de bron: OffGuardian

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bananenrepubliek2

Geeft echt vertrouwen: Overheid voldoet na jaren nog altijd niet aan afspraken voor e-mailbeveiliging

great reset criminelen

EU wil de code van Neurenberg afschaffen en medisch fascisme reconstrueren met gedwongen “vaccinatie”