in ,

Heeft stemmen nog zin? Sigrid Kaag gaat hoe dan ook onze toekomst bepalen

wef1

Er is een vrouw in ons land die met recht levensgevaarlijk genoemd kan worden en ze heet Sigrid Kaag.

Deze Bilderberger zal straks bepalen hoe onze toekomst eruit komt te zien.

In een hoofdredactioneel commentaar stelt de Telegraaf dat het principieel onjuist is om niet gevaccineerde burgers minder vrijheden te geven dan gevaccineerde mensen. Wie denkt dat de Telegraaf hiermee eindelijk het licht heeft gezien komt bedrogen uit.

Ze vinden het namelijk principieel onjuist omdat nog niet iedereen de kans heeft gekregen om zich te laten vaccineren. Met andere woorden, iets verderop in de tijd als er iedereen de mogelijkheid heeft gekregen, dan is het niet meer principieel onjuist om van niet gevaccineerden tweederangsburgers te maken.

Wanneer de huidige partijen in het demissionaire kabinet het voor het zeggen hebben, dan zal die tweederangsburger er zonder enige twijfel komen.

De sleutel in dit alles wordt gevormd door WEF medewerker Sigrid Kaag. Zij is als leider van de spin in het web en zal grotendeels bepalen dat wij tweederangsburgers worden.

Wat ze wil, steekt ze niet bepaald onder stoelen of . Israël, het land waar de gevaccineerde mensen als rijpe appelen aan de boom dood neervallen is haar grote voorbeeld.

D66-lijsttrekker Sigrid Kaag wil dat Nederlanders meer vrijheden krijgen als zij gevaccineerd zijn tegen . Ook wil ze dat de overheid gratis snel- en zelftesten verstrekt, waardoor restaurants, cafés, winkels en scholen op korte termijn weer open kunnen.

Kaag is zonder enige twijfel op dit moment de gevaarlijkste vrouw in Nederland en zit tot over haar oren in de Great Reset van Klaus Schwab en handlangers.

sigrid kaag great reset

Op de website waar we bovenstaande afbeelding tegenkwamen stond nog iets leuks:

Kijk naar de foto en in het bijzonder naar de bijzondere streep door de letters O van het World Economic Forum….666!

Daarnaast kom je de naam van deze Bilderberger tegen bij New World Order organisaties. 

Kaag zit met haar dubbelrollen diep verwikkeld in de vaccinatielobby. Tegelijkertijd beslist zij als minister over het toekennen van gelden aan de WHO en GAVI. In het begrotingsvoorstel voor 2020 zijn meerdere vrijwillige bijdragen voor deze organisaties gereserveerd. Daarnaast nam Kaag op 4 juni deel aan de donorconferentie waarin voor GAVI ruim 8,8 miljard US-dollar werd opgehaald. Namens Nederland doneerde zij 325 miljoen euro.

En laat deze dame nu straks toevallig de sleutel zijn tot een nieuw kabinet.

Een kabinet dat hoogstwaarschijnlijk gevormd gaat worden door , CDA en D66, eventueel aangevuld met een kleine christelijke partij. Maar, misschien is dat laatste niet eens nodig, want volgens de laatste peilingen zouden alleen al deze drie een meerderheid kunnen halen.

Waarmee dan de situatie ontstaat dat ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Aanslagwoz

Gratis bezwaar laten maken tegen je flink verhoogde huizenbelasting

person using smartphone

De overheid wil méér van u weten en werkt aan plan voor afzwakken encryptie