in

Het einde van “Bob de Bouwer”- hij is te “mannelijk”

screenshot 181

Groot-Brittannië – “Bob de Bouwer” is het volgende slachtoffer van de gendermainstreaming-. De BBC is al gestopt met het uitzenden van de populaire bouwvakker. Reden: Bob is te mannelijk.

De Britse publiekrechtelijke zender BBC deelde onlangs mee dat de -series “Bob de Bouwer” en “Brandweerman Sam” niet meer zullen worden uitgezonden op het kanaal CBeebies. Men zou het programma sekse-neutraler willen vormgeven, aldus de bazin van CBeebies, Kay Benobow, volgens de internetsite “Ladbible.com”.

Het schrappen van Bob en Sam uit het kleuterprogramma zou echter niet voortkomen uit “geïnstitutionaliseerd seksisme” bij de BBC, aldus Benobow tegenover de “Times”. Volgens haar zouden de karakters te simpel worden voorgesteld.

Voor de gender-gerechtvaardigde compensatie op het BBC kleuterkanaal moeten nu het 8-jarige, van techniek bezeten, supermeisje “Blitz” en haar broer zorgen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Lees ook eens verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2017 12 11 14 02 29.marokkaanse20rellen20brussel20nov202017a

Trump had gelijk: EU-hoofdstad Brussel verandert in migranten ‘hellekrocht’

vk9doznl0lzx

Europese databanken worden verbonden voor de veiligheid