in , ,

Europese databanken worden verbonden voor de veiligheid

Doordat Europese databanken niet aan elkaar zijn gekoppeld, kunnen terroristen en zware criminelen ongezien de EU inglippen of onder de radar blijven. De Europese Commissie stelt daarom voor de computersystemen zo te verbinden dat politie- en grensdiensten met één blik op het scherm alle beschikbare informatie krijgen.

In zo’n Europees zoekportaal moeten bijvoorbeeld iemands strafblad, visa, gezichtsscan of vingerafdrukken met een klik opduiken, zodat mensen die een dreiging vormen sneller worden opgemerkt. Dat moet ook een einde maken aan identiteitsfraude door niet-EU-burgers.

Het voorstel leidt niet tot meer datavergaring en de strengste privacyregels zijn van toepassing, verzekert het dagelijks EU-bestuur. ,,Snelheid telt als het gaat om het beschermen van onze burgers tegen terrorisme en het redden van levens’’, zegt vicevoorzitter Frans Timmermans.

Het technische werk is in handen van het IT-agentschap EU-lisa in Estland. De commissie maant de lidstaten en het Europees Parlement de benodigde wetgeving voor eind 2018 af te ronden.

Lees ook eens verder bij de bron: Europa Nu


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Uit de EU goed voor U.
3 jaren geleden

Weer wordt door de EU een argument oneigenlijk gebruikt om maar een ander doel veel groter doel bereikt te krijgen. Typisch Illuminati en NWO. Zogenaamd om terroristen tegen te kunnen houden wordt een enorm archief opgebouwd vergelijkbaar met de NSA. Typisch een beweging naar een wereldregering. Mensen pas op: je kunt en mag de niet-democratische EU niet vertrouwen.
Vergelijk het even met 9/11. Het is langzaamaan iedereen wel bekend dat 9/11 een inside job was waar de USA regering zwaar bij was betrokken.
Lees http://www.tomheneghanbriefings.com/ maar eens.
De wereld zou nooit meer hetzelfde zijn … En vervolgens staan we op ieder vliegveld de riemen uit onze broeken te halen en moeten de koffers uitgepakt en staan we in cabines met schadelijke straling …. Wordt wakker mensen !!!

JorisC
3 jaren geleden

Het gaat om niets minder dan “total population control”.
Vergelijk de inhoud van deze link met wat TImmermans wil doen.
http://www.riseearth.com/2017/12/30-year-nsa-employee-shares-why-they.html

Het einde van “Bob de Bouwer”- hij is te “mannelijk”

Hongaren stemmen massaal tegen (Soros plan) migratie en voor grensbewaking