in

Trump had gelijk: EU-hoofdstad Brussel verandert in migranten ‘hellekrocht’

In januari 2016 reageerden tal van Belgische en Europese politici verontwaardigd toen presidentskandidaat Donald Trump zei dat Brussel dankzij migranten in een ‘hellekrocht' aan het veranderen is. Bijna 2 jaar later blijkt Trump dubbel en dwars gelijk te hebben gehad. Steeds grotere delen van met name het Franstalige deel van Brussel zinken dankzij het snel toenemende geweld van Marokkaanse en andere islamitische migranten weg in chaos en anarchie. Het is de toekomst van iedere stad en ieder land waar links en islam één gezamenlijk front tegen de bestaande samenleving vormen – kortom, bijna overal in .

Slechts twee maanden na Trumps gewraakte uitspraak over Brussel werd de Belgische/EU-hoofdstad op 22 maart getroffen door een afschuwelijke islamitische terreuraanslag waarbij 32 doden en 340 gewonden vielen. ‘Dat was slechts het topje van een monstrueuze ijsberg die werd opgebouwd in drie decennia massa en socialistische gekte,' schrijft Drieu Godefridi voor het Gatestone Institute.

Drie enorme uitbraken van plunderingen en geweld

In de maand november waren er drie afzonderlijke enorme uitbraken van geweld in Brussel, door Europese politici als reactie op Trump nog ‘de hoofdstad van de beschaving' genoemd. Eerst was er de ‘viering' van de kwalificatie van Marokko voor het WK voetbal volgend jaar in Rusland. Tussen de 300 en 500 ‘jongeren' trokken door delen van de stad, alles plunderend en vernielend op hun weg. 22 agenten raakten daarbij gewond.

Drie dagen later was het opnieuw raak, toen de haatrapper ‘Vargasss 92' een spontane ‘viering' in het centrum hield, wat al heel snel op een nieuwe rel uitliep. Weer werden toevallige voorbijgangers aangevallen en winkels vernield. Korte smartphone video's met het ware gezicht van Brussel werden onmiddellijk via social media gestreamd, een reden waarom Europese regeringen strenge internetcensuur maatregelen nemen – de harde realiteit past namelijk steeds minder goed bij het politiek correcte multiculti plaatje wat ze de burgers nog altijd voorhouden.

Vervolgens hadden de socialistische autoriteiten van Brussel het briljante idee om op 25 november een demonstratie tegen slavernij in Libië te houden. Ook dat werd weer een enorme rel; winkels werden verwoest, auto's in brand gestoken, en 71 mensen gearresteerd.

‘Wetteloosheid is nieuwe normaal'; agenten durven niets te doen

‘Deze wetteloosheid is het nieuwe normaal in Brussel,' aldus Godefridi. ‘Politici zullen dat feit niet leuk vinden, omdat dit het resultaat is van hun jammerlijke falen, maar het is niettemin een massaal en onvermijdelijk feit. Het nieuwe Brussel wordt gekenmerkt door rellen door mensen van buitenlandse komaf, en door voortdurende zwaar bewapende militairen in de straten.'

Waarom de relschoppers op de genoemde dagen niet onmiddellijk werden gestopt door de politie? Omdat agenten en soldaten dan het grote risico lopen door de media en de gevestigde politieke partijen aan de schandpaal te worden genageld en hun baan kwijt te raken. ‘Als het niet zo ernstig was, zou het bijna grappig zijn,' vervolgt Godefridi.

Belgisch surrealisme: Afkomst feestvierders Marokkaanse WK-plaatsing ‘onbekend'

Hij wijst in dit verband op een -debat naar aanleiding van de rellen. Toen de centrum-rechtse senator Alain Destexhe, die openlijk tegen massa immigratie is en waarschuwt dat islam helemaal niet zo'n vreedzame religie is, zei dat er een verband is tussen het niet-integreren van zoveel buitenlanders en de tientallen jaren lange massa immigratie, schreeuwde de presentator letterlijk naar hem: ‘Stop! Migratie is niet het onderwerp!' Daarna gaf hij het woord gelijk over aan een jonge vrouw die beweerde dat het grote probleem is dat moslima's met een sluier zich niet welkom voelen in Brussel, waarop het publiek verplicht moest klappen.

Een linksgroene politicus deed daar nog een schepje bovenop door op de welhaast typerende Belgische surrealistische wijze vol te houden dat ‘niemand de afkomst van de daders weet', en dat terwijl die toch echt de plaatsing van het Marokkaanse voetbalelftal vierden.

Komt nog bij dat de linkse, pro-islamitische en door de staat gesubsidieerde ‘anti-' vereniging MRAX op de nacht van de eerste rel op 11 november een oproep op deed om aangifte te doen van ‘ieder geval van politie provocatie en politie geweld'. Het resultaat? 22 gewonde agenten, en nul arrestaties.

Hoge werkloosheid, 90% buitenlanders

Ondertussen is de in de ‘hoofdstad van de beschaving' opgelopen tot bijna 17%, waarvan 90% buitenlanders. De belastingen in Brussel behoren tot de hoogste ter wereld, maar desondanks staat het stadsbestuur het water financieel tot aan de lippen. Met andere woorden: precies zoals het overal gaat waar links / socialistisch probeert om de samenleving naar hun eigen utopische ideaalbeeld te vormen, zeker waar men een pact heeft gevormd met islam.

Brussel heeft iemand als Trump nodig

Hoewel het Vlaamse deel van de stad veel beter bij de les is en daarom nog lang zover niet is weggezakt, moet toch de conclusie worden getrokken dat Brussel dankzij massa immigratie uit moslimlanden in 25 jaar tijd is veranderd van een weelderige, conservatieve en ‘bourgeois' wereldstad in een ‘hellekrocht', zoals Trump het bijna 2 jaar geleden noemde. Ironisch genoeg zou de Belgische/EU-hoofdstad juist heel goed iemand als Trump kunnen gebruiken om het tij te keren, en te voorkomen dat ‘Klein Marokko' – de bijnaam van de migrantenwijk Molenbeek- straks heel de stad in een poel van chaos, criminaliteit en geweld stort.

Lees ook eens verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Allemaal elektrisch in 2030, hoe realistisch is dat?

Het einde van “Bob de Bouwer”- hij is te “mannelijk”