in , , ,

Het foefje van Justitie om criminele asielzoekers niet uit te zetten!

2016 11 19 13 49 58.eu20asielunie

Lees hier een voorbeeld:

De Somaliër M. wordt verdacht van het aanranden van een 28-jarige vrouw uit Hoorn vorig jaar oktober. Terwijl de zaak al liep, kreeg hij een verblijfsvergunning in .
De manier waarop de politie met de zaak is omgegaan, kan bovendien rekenen op veel kritiek. In oktober werd een vrouw na een avond stappen mishandeld, aangerand en beroofd door Mohammed M. Het 28-jarige slachtoffer wilde aangifte doen, maar kon pas twee weken later terecht. In de tussentijd wist ze de Somaliër zelf op te sporen.

Hij had haar telefoon gestolen en die wist ze via de app Find my iPhone te traceren. Zo kwam ze erachter dat hij in Hoogwoud woonde en dat hij Mohammed M. heet. Met die informatie stapte ze naar de politie. Die liet de zaak echter liggen, en Mohammed M. werd niet gearresteerd.

De vrouw besloot toen contact met hem te zoeken via chatsite Badoo en wist hem in de val te lokken. Hij stuurde haar een , waarna de vrouw opnieuw naar de politie ging. Dit was in december. Vervolgens duurde het nog twee maanden voordat Mohammed M. werd opgepakt. Het slachtoffer speurde bovendien ook nog zijn Facebook-profiel, en stuitte daar op schokkende en gewelddadige beelden, onder meer van IS-strijders en de Libische oud-leider Muammar al-Khaddafi.

Volgens de politie klopt de bewering dat ze niets met het bewijs hebben gedaan niet, maar kost het tijd om bewijzen hard te maken. Dat zou de reden zijn dat de man niet eerder werd opgepakt.

-Kamerlid Ockje Tellegen wil bijvoorbeeld dat hij het land wordt uitgezet op het moment dat hij wordt veroordeeld. ‘Als het tot een veroordeling komt, moet zijn verblijfsvergunning worden afgepakt en moet hij Nederland uit,' aldus Tellegen tegen NH Nieuws.

Maar hier heeft Justitie weer een foefje op gevonden!
“Bij een delict waarvoor de gevangenisstraf boven de drie jaar komt, wordt een verblijfsvergunning ingetrokken.”
De officier van Justitie eiste uiteindelijk een gevangenisstraf van 32 maanden (net geen 3 jaar!) tegen hem. (Dus hij mag blijven!)

Elsevier

RP: Als dit het beleid is, dan verblijven dit soort criminelen nog jarenlang in gevangenissen in Nederland, waar wij voor de kosten moeten opdraaien, totdat ze in Nederland weer op vrije voeten komen en hun daden hier gewoon weer kunnen voortzetten!

Lees verder via de Bron: eunmask

Bij de digitale buren verenoflood hebben ze ook een voorbeeldje staan:

Justitie en de misbruiken ons rechtssysteem om een statement te maken.

Wisam Al A. is een islamitische invasiër die verblijft in een AZC in Nederland. In het AZC heeft hij zich uit frustratie volgens de Officier van Justitie bewezen schuldig gemaakt aan brandstichting met behulp van gas, waarbij hij mensenlevens in gevaar heeft gebracht. Alleen omdat door een ander de gaskraan snel is dichtgedraaid, zijn mensenlevens gespaard gebleven.

Ronald M., Danny H., Marco H., Jeroen B. en Raymond S. gooiden uit frustratie twee bierflesjes met een brandbare vloeistof tegen de buitenkant van een moskee. De schade was nihil en niemand raakte gewond, omdat ze bewezen knullig te werk gingen en een ander het vuurtje met de voet kon uittrappen.

Wisam Al A. was gefrustreerd omdat hij in een AZC moet verblijven en zijn eerste asielaanvraag is afgewezen. Ronald, Danny, Marco, Jeroen en Raymond waren gefrustreerd omdat een AZC in hun gemeente zou worden gebouwd en zij zich ernstig zorgen maken over de hoeveelheid potentiële verkrachters en pedofielen die daar zouden komen wonen.

De Officier van Justitie zegt tijdens de rechtszaak dat hij 3 jaar cel kan eisen tegen Wisam Al A., wegens brandstichting, maar dat dit dodelijk is voor zijn asielaanvraag, omdat bij een straf boven 18 maanden geen verblijfsvergunning wordt afgegeven. “Het Openbaar Ministerie gunt Wisam Al A. zijn kans op asiel en eist daarom slechts 1 jaar celstraf, waarvan 5 maanden voorwaardelijk”, zegt de Officier van Justitie.

Lees verder via de Bron: Veren Of Lood

linkjes voor je eigen onderzoek:

https://www.google.nl/search?q=asiel+gevangenisstraf+van+32+maanden

https://www.google.nl/search?q=ECLI%3ANL+32+maanden+asiel

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
screenshot 1911

We gaan naar de stembus in augustus?

e836b40620f0093ecd0b470de7444e90fe76e6d311b3124297f7c1 640 armoede

De euro: een hele valse eenheidsmunt