in , ,

Het is begonnen: Honderden Belgen slepen Bill Gates, België en WHO-adviseur voor de rechter

Honderden boze Belgen slepen Bill Gates, en een Britse epidemioloog voor de . Ze willen dat alle coronamaatregelen worden afgeschaft. De is aangespannen door z'n 240 Belgen van de groep Viruswaanzin.be.

Hun advocaat, Michael Verstraeten, zei tegen The Brussels Times dat de maatregelen onze vrijheden met voeten treden en meer kwaad dan goed doen.

“Zonder lockdown zouden er minder doden zijn geweest,” zei Verstraeten. “Je hebt geen idee hoeveel mensen er sterven vanwege lockdowns. Wij vinden dat er andere maatregelen nodig zijn, maatregelen die de geen schade toebrengen, en die de rechten en vrijheden van het volk niet inperken.”

Viruswaanzin stelt dat overheden beleidskeuzes hebben gemaakt op basis van gebrekkige modellen en dat ze uit paniek hebben gehandeld. De groep eist 10.000 per klager voor iedere dag dat de maatregelen van kracht blijven.

De boze Belgen dagen Bill Gates voor de rechter omdat hij de grootste donateur is van de WHO en vanwege zijn betrokkenheid bij vele projecten rond coronavaccins. Ze openen ook de aanval op -adviseur  ….

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nog veel meer corona krankzinnigheden

Noorse wetenschapper fluit Van Dissel terug na citeren onderzoek nut van mondkapjes