in , ,

Het is genoeg! Volksvertegenwoordiging faalt keer op keer

protest democratie

Dames en Heren, de eerste geruchten van een staatsgreep zijn een feit. Burgers hebben door dat er iets aan de hand is maar verwerken dit bijzonder traag. Op topniveau bemerkt men dat de volksvertegenwoordiging niets meer te vertellen heeft. Ze geven uitsluitend de maatregelen door die hen worden opgelegd. Het koningshuis is opvallend stil, zijn ze nog wel binnen onze landsgrenzen ? Weten ze wat er gebeurd ? Verschillende wetten zijn aangenomen om de zijn rechten te ontnemen. De laatste is de integriteit van het lichaam. Donor worden ? Ja verplicht !

Alle regels om burgers te beschermen zijn afgeschaft dan wel versoberd. Onder het mom van terrorisme, wordt de democratie en vrijheid geweld aangedaan. Opkomst van fascisten, misleidende informatie omtrent de nieuwe bevolkingsgroepen. We moeten de indruk krijgen dat we worden overlopen door vluchtelingen. Maar de situatie is inmiddels zo krom, zo lezen we dat de nederlander het land ontvlucht, althans de mensen die zich dit kunnen veroorloven. Er is wel degelijk iets aan de hand. Zelfs topambtenaren spreken over een staatsgreep of een aanstaande staatsgreep. Ondertussen is deze sluipend al aan de gang. Lobbyisten doen hun uiterste best op de achtergrond te verblijven en laten politici die nota bene gekozen zijn door het volk het vuile werk opknappen. Nederland staat onder beheer van buitenlandse investeerders die de “geheimen” roven. Arbeid om en normaal leven te leiden wordt ontmoedigd, de burger wordt tot slaaf gemaakt. We moeten blij zijn als we een participatiebaan bemachtigen. Men krijgt er geen salaris voor. We leveren een tegenprestatie ! Mis, tegenover een bodemschat kan geen tegenprestatie staan, we werken al gratis voor de maatschappij oftewel onze nieuwe “broodheren” Proefplaatsingen, stage en vrijwilligerswerk, het is allemaal besmet. Er hoort een salaris tegenover te staan, men gebruikt Uw loyaliteit en hoop op slinkse wijze, 3 maanden gratis werken ? Een vaste baan ? vergeet het maar, voor U staan er nog 100 schlemielen in de rij die dezelfde hoop hebben.

De tijd is gekomen dat er een georganiseerd verzet in het leven geroepen wordt. Ik hoop langs deze weg het verdeel en heers op te heffen en de nieuwe machthebbers die aan de touwtjes trekken een dodelijke slag toe te brengen. Geheel naar democratisch model en binnen de geldende grondwet. We moeten de oude manier van protesteren vergeten en ons realiseren dat de tijden veranderd zijn. Automatisering en economie, dit zijn de pijnpunten. Vergeet niet dat ze de media in handen hebben en proberen dit uit te buiten. geachte burger, het is 12.00 uur en degene die nog op plaatsen zitten die wat kunnen betekenen voor de burger vragen we mee te doen. Ene Sander Dekker probeert de media in staatshanden te krijgen en elk amusement uit te bannen. Hallo ! Het is ons geld ! En je maakt er een zooitje van ! Informatie komt verwrongen over en is gemanipuleerd, eerlijke berichtgeving bestaat al lang niet meer. We zijn inmiddels verworden tot een VS light. Verdrag van Genève wordt met handen en voeten getreden. leidend is macht en geld. Europa is niets meer en minder geworden tot het 4e rijk. Niet voor de burgers maar voor grootindustriëlen , monarchen en narcisten. Wij gaan weer als kanonnenvoer dienen en wel om verkeerde redenen. We maken de letterlijk mee ! We zien de manipulaties door vreemde mogendheden en rijke industriëlen, waarom ? Knechten en meer macht ! Ten koste van geluk en vrede. Waarom moeten we deelnemen aan een agenda waarvan we weten dat deze niet in belang is van de normale mens ?

Het is genoeg ! We kunnen er wat aan doen. Ik nodig een ieder uit die een politieke partij leidt of zich sterk maakt voor de maatschappij, contact op te nemen met ondergetekende om zo een actie te starten die verslagen zal worden door de mainstream media, ministers doet uitlopen, en de boosdoeners slapeloze nachten zal bezorgen ! Wij burgers willen ons leven terug, de voorzieningen die nu zijn afgebroken moeten hersteld worden. Wij hebben genoeg bijgedragen en zien dat dat niet gewaardeerd wordt. We slaan terug en wel op vrijdag 11 maart. Het nieuwe protesteren anno 2016 zal in werking gezet worden. De economie leggen we plat met minder dan 100 personen en geheel legaal ! Werklozen en gepensioneerden kunnen meedoen zonder dat dit gevolgen heeft voor hun inkomsten. Werkenden die willen meedoen hoeven geen vrij te nemen en heel belangrijk, hun baan loopt geen gevaar. Protesteren op een nieuwe wijze, conform de afspraken gemaakt in het verleden en volkomen wettelijk. Het recht om ergens te zijn, de te verkondigen. Kortom de democratie zijn werk te laten doen !

Een facebook pagina zal op korte termijn geopend worden zodat U weet wat er gaat gebeuren, voor degene die facebook niet zien zitten, er wordt ook gebruik gemaakt van Twitter en andere sociale media. Wat zijn de eisen ?

 • Herstellen van noodzakelijke voorzieningen op maatschappelijk vlak.
 • Betaalbare
 • Betaalbare huisvesting
 • Einde maken aan armoede
 • Een eerlijk geldstelsel
 • Een eerlijke en betrouwbare media
 • Werkgelegenheid en herstel sociale vangnetten
 • Een Nexit
 • Vertrouwen in ons land herstellen

Hoe ?

 • Graaiers en parasieten van de uitschakelen
 • Gilden in het leven roepen
 • Woningen bouwen en de huizenmarkt tot Nuts maken
 • De economie zodanig ontwrichten op Europees niveau dat lobbyisten en grootindustriëlen hun macht kwijtraken !
 • Werkgelegenheid en betalingszekerheid

Ik nodig belangstellenden uit contact met ondergetekende op te nemen, dit kan op de Facebookpagina “De vuist van Nederland” of per email : [email protected]

Lees verder bij de Bron: urubin

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ee3db00b2af61c3e81584d04ee44408be273e7d01fb5104294f1 640 patient

Medische patiëntengegevens slecht beschermd bij het 75.000.000 kostende Landelijk Schakelpunt

439724410 0e33397aef crystal meth e1455721222271

“Populair ADHD-medicijn is eigenlijk gewoon crystal meth”