in ,

‘Het is oorlog’, boeren met trekkers toch de snelweg op

De boeren die vandaag protesteren in moesten van de over B-wegen naar de hofstad komen, maar daar heeft niet iedereen zich aan gehouden.

Ondanks de oproep – ook van boerenorganisaties zelf – om niet met tractoren over de snelwegen te rijden, heeft in ieder geval een groep van circa vijftien boeren vanmorgen vroeg met trekkers op de A12 gereden.

Op een van de tractoren hing een groot bord met de tekst: ‘Het is oorlog’ en daar onder was de tekst ‘never give up’ te lezen.

In Den Haag wordt vandaag een grote actie tegen het stikstofbeleid van de gevoerd. De politie laat via Twitter weten al vroeg op diverse plekken in Den Haag aanwezig te zijn om het boerenprotest in goede te leiden.

“We zijn aanwezig voor een veilig en ordelijk verloop van de demonstratie.”

Gisteravond al werd een groep van zo’n dertig boeren in Drenthe door de politie op de N33 bij Rolde tegengehouden en van de weg gehaald. Ze krijgen een bekeuring voor het rijden met hun tractor op de autoweg, meldt de politie.

Lees verder bij de bron: RTL Nieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Twijfelt u nog aan een verborgen agenda? Foto van Rutte met zoon van George Soros leidt tot ophef

via http://nos.nl/artikel/696444-volgend-jaar-iets-meer-koopkracht.html

Het kabinet wil bezuinigen op de nabestaandenuitkering: ‘Dit wordt een drama’